Praktijk voor natuurgeneeswijze, balans & bewustzijn  
           Marion Vreugdenhil

Energiewerk: Reiki & AccessBars

Reiki heb ik in 1992 leren kennen en sindsdien incidenteel toegepast. In 2022 heb ik Reiki 2, in 2023 Kundalini Reiki (1, 2, 3 en masterteacher) en begin 2024 Reiki 3 Master (Usui) gevolgd. Deze energievormen integreer ik naast mijn kennis, ervaring en sjamanistische inwijdingen tot een mooie en waardevolle healing. Ik geef samen met Joyce Huis cursussen in Reiki en ook Kundalini Reiki inwijdingen. Verder maken we samen huizen energetisch schoon. Zie agenda en workshops & cursussen voor de data. 

Sinds juni 2018 ben ik officieel gecertificeerd als Access Counsiousness Bars® Practitioner en houd ik het bij met herhaal- en bodyclasses. Ik ben erg enthousiast over Access Bars, omdat ik merk dat het veel doet (o.m. ontspanning, energie en leeg hoofd) in de ''behandelingen'' die ik regelmatig geef. Ook zijn de bodyprocessen een mooie aanvulling om meer los te laten.

Een AccesBars Barsbehandeling lijkt op een hoofdmassage, maar het is veel meer: Er worden 32 punten op het hoofd met zachte, warme hand en vingers aangeraakt en je energiestromen gaan 'aan'. Het geeft in circa 45 tot 75 minuten ruimte en rust in je hoofd, energie en een ontspanning die door je hele lichaam trekt. Daarnaast kunnen oude overtuigingen, emoties en negatieve patronen snel doorbroken en losgelaten worden. Een ABhealing is een bijzondere ervaring en om de weldadige werking nog beter te ervaren, raad ik meerdere sessies aan. Zelf leren kan bij mij op 20 april en de class wordt gegeven door Joyce Huis. Cliënten melden de volgende ervaringen (dit kan tot vier weken na de behandeling optreden):

• meer rust, ontspanning en beter slapen,
• een "leeg hoofd" of afname hoofdpijn,
• geduldiger en betere concentratie,

Reiki en Kundalini Reiki combineer ik in een behandeling voor meer effect in korte tijd. Deze helende, ontspannende energie wordt liggend of zittend ontvangen en zet veel processen in het lichaam en leven in gang. . Zie voor actuele data de agenda. Een healingssessie vindt plaats in mijn tuinkamer/serre, maar kan op verzoek ook plaatsvinden op jouw locatie of met mooi weer in mijn tuin. Je ligt aangekleed - doe bij fris weer sokken aan - op een massagetafel. Er kunnen chumpistenen of kristallen bij gebruikt worden. Ik heb een sterke energie in mijn handen, waardoor een sessie korter duurt dan elders. Het duurt gewoonlijk tussen de 30 a 75 minuten (en kost 35 tot 80,- afhankelijk van de duur). Daarnaast plan ik (gratis) een kwartier extra in, zodat je rustig binnen komt en we even na kunnen praten. 

Ben je enthousiast over de Bars of Reiki en wil je het zelf leren? Dat kan in mijn serre of tuin! De cursussen zijn kleinschalig (max 4 deelnemers) en daardoor krijg je veel persoonlijke aandacht. Joyce Huis geeft de Reiki cursussen bij mij (ik ondersteun haar erbij) en samen geven wij de Kundalini Reiki cursus. Voor dit laatste moet je bij voorkeur Reiki (of energiewerk) gedaan hebben. De prijs ligt tussen de 166,- en 380,-.

All in life comes to me with ease, joy and glory.

Ervaringen

R.D.: Mijn Access Barsbehandling was een bijzondere ervaring. De spanning die ik altijd vastzet in mijn schouders, was als sneeuw voor de zon verdwenen. Veel effectiever dan andere massages. Het voelde alsof ik met beide voeten stevig op de grond was gezet.

O.R.: Door mijn migraine voel ik mij vaak uitgeput. Na de behandeling van Marion had ik een week lang veel energie. Heel fijn!

P.V.: Door de Access Barsbehandling kreeg ik weer even een 'leeg' hoofd. Tijdens de clearingstatement (=loslaat affirmatie) voelde ik de spanning in mijn hart bundelen en helemaal verdwijnen. Ook had ik na afloop meer energie, dus dat was fijn.

T.B. Ik zag steeds nieuwe, mooie kleuren als Marion de punten aanraakt; prachtig!