Praktijk voor natuurgeneeswijze, balans & bewustzijn  
           Marion Vreugdenhil

Testimonium en aanbevelingen

 Je leest hier de testimonium en aanbevelingen van voorgangers en deelnemers. Wil je ook je aanbeveling op deze website delen? Hartstikke fijn! Stuur deze naar mij per mail en ik zet hem op de website. Als je aanbeveling op de website staat, dan krijg je een berichtje.  

LE: Ik vond het een hele mooie sessie (TB-consult) gisteren, waarvoor nogmaals super dank Marion!

JH: Ik voel het direct: ik kan beter ademhalen nu jij de allergiepunten hebt 'geprikt.'

MB: Graag wilde ik je nog bedanken voor al je hulp, informatie, adviezen, de bloesemremedie en je oprechte toewijding. Je hebt me met je consult en alles er omheen al echt veel gegeven, waar ik erg dankbaar voor ben. Het geeft me nu al veel meer houvast en daarnaast ook inspiratie.

Melanie: Mag ik over 7 weken weer komen, fijn!

Ruth: Tot nu toe ben ik je dankbaar. De druppels helpen super voor mij en mijn kat. 

P.V.: Door de Access Barsbehandling kreeg ik weer even een 'leeg' hoofd. Tijdens de clearingstatement (=loslaat affirmatie) voelde ik de spanning in mijn hart bundelen en helemaal verdwijnen. Ook had ik na afloop meer energie, dus dat was fijn.                                                    

Tineke: Vanwege vermoeidheid en een lage weerstand (steeds weer ziek worden) ben ik naar Marion geweest. Het consult met haar heb ik als heel prettig ervaren! Zij is betrouwbaar, empathisch en positief ingesteld. Ze neemt de tijd voor je zodat je mee kan denken. Ik was echt verbaasd over de testresultaten, ze waren zo raak! Ik vond het erg fijn dat ze al meteen bij het eerste consult een remedie op maat maakte. De eerste dagen na het innemen van de druppels werd mijn vermoeidheid nog erger. Daar was ik al voor gewaarschuwd, maar voor mij was dat de bevestiging dat de druppels echt werken! Mijn genezingsproces is in gang gezet. Dank je wel, Marion!”

Rienke: "Marion hielp mij met het opruimen van mijn emoties. Er ontstond daardoor ook ruimte in mijn hoofd. Door de Access Barsbehandeling voelde ik mij goed in mijn lichaam zakken, voelde ik mij ontspannen - ik liet meer spanning in mijn schouders los dan bij andere massages - en had weer energie. Die behandeling wil ik graag nog eens herhalen."

Joyce: Wat een mooie begeleiding op mijn spirituele pad! En ook nog lekkerder in mijn vel, TOP.

Alice: "De vragen die Marion stelt zijn precies de goede!"

Marjoleine“Wij, mijn zoon en ik, komen nu al meerdere keren bij Marion in haar praktijk. Mijn zoontje was erg druk, dwingend, onbehouwen, soms erg onaardig, onrustig en erg laat met zijn ontwikkeling. Ik zeg inderdaad was, met hulp van Marion gaat hij steeds vooruit! We zijn er nog niet helemaal, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het goed gaat komen. Keer op keer merken wij verschil en geeft ze goede adviezen. Marion is een lief, invoelend en open mens. Ze neemt echt de tijd voor je, het voelt echt vertrouwd. Voor mezelf heb ik ook een aantal consulten gehad, ook ik was er gebaat bij de wijze waarop Marion mij heeft geholpen! Wij zijn erg blij met de hulp van Marion en ik kan het iedereen, die een steuntje in de rug nodig heeft, van harte aanbevelen!” 

Annette “Ik ben een aantal keren bij Marion geweest en ik heb het als heel waardevol ervaren. Marion is iemand die heel prettig en kundig overkomt. Ze is heel enthousiast in de dingen die ze aan het doen is en ze stelt je op je gemak. Ook gedreven om nieuwe dingen te ondernemen die zij kan gebruiken voor haar praktijk. Mij heeft het geholpen en ben ook zeer geïnteresseerd in de bloesemremedies die zij o.a. gebruikt in haar praktijk. Mede door Marion ben ik meer in Balans!”

Pauline:  “Mijn Friese Stabij Bailey had altijd erge last van het vuurwerk. Op 30 en 31 december was ze apathisch en wou zelfs niet meer naar buiten. Vanaf 2012 heb ik elke december een remedie van Marion Vreugdenhil gebruikt; Bailey was nog wel bang, maar aanspreekbaar en durfde zelfs weer naar buiten. Het was een echte verbetering! Ook bij de geiten, paarden en de kalkoenkuikens werkten de homeopathische middelen en bloesemremedies van Marion goed.” 

Bart (13 jr.) “Ik had een hekel aan lezen. De 1e keer moest ik visolie innemen. De 3e keer kreeg ik een flesje met druppels. Het heette Dolphin en de dolfijn is mijn lievelingsdier! Nu vind ik lezen niet meer zo stom. Moeder: Hij maakt er zelfs grapjes over en het lezen gaat een stuk makkelijker. Na de eerste keer is hij ook zelfverzekerder geworden. Daar zijn we thuis en op school erg blij mee.”

Ria: Ik vond het een hele leuke ervaring om eens zo'n workshop mee te maken. Marion vertelde wat planten en bomen konden beteken en we hebben de energiestromen van bomen kunnen voelen. Het was met prettige mensen. Ik wil dit met anderen delen, zodat zij ook zo'n leuke workshop mee kunnen maken.”