Praktijk voor natuurgeneeswijze, balans & bewustzijn  
           Marion Vreugdenhil

Mijn visie op in balans zijn

Wie gezond is, zit lekker in zijn vel en heeft genoeg vitaliteit om niet ziek te worden, maar er is meer. Wie zich goed voelt en een gezonde leefstijl heeft, kan op een ontspannen manier met problemen, uitdagingen, situaties, werk, stress, hoogsensitiviteit en andere mensen om gaan. Daarnaast is iedereen uniek en meer ik geloof dat hij/zij meer is dan een fysiek lichaam, emoties en gedachten. Dat is een holistische visie. Zo heeft een mens ook intuïtie en een ziel en heeft daarnaast de leefomgeving en het verleden invloed op zijn/haar welbevinden. Als je verbinding hebt met je hart, ‘weet’ je wat goed voor jou is en dan stroomt je leven. Ook kun je dan gemakkelijker mee in de verhoogde energie van de aarde en aan je missie werken. Je bent dan in balans en in de flow.

Soms raak je echter uit balans: je wordt ziek, oud 'zeer' komt boven, je hebt vage klachten, verhuist, je leven of werk geeft stress, je piekert veel, zit niet lekker in je vel, je hebt vragen over je voedingspatroon of bent emotioneel snel uit balans omdat je bijvoorbeeld net als ik gevoelig bent. Een kind kan ook niet lekker in zijn vel zitten, door problemen op school, reacties op een vaccinatie, hij/zij heeft buikpijn, eet slecht, maakt iets naars mee, voelt zich niet 'thuis' of is hoogsensitief. Als jij of je kind uit balans bent/is, dan is begeleiding naar een nieuwe balans nuttig en goed. Daarnaast kun je klachten of ziektes zien als een uitdaging, omdat ons lichaam d.m.v. pijn en ongemakken met ons 'communiceert'. Het kan een signaal of kans zijn voor bewustwording, innerlijke groei of een gezondere levenstijl. 

Ik ben van mening dat, om weer duurzaam in balans te komen, mensen zelf moeten (willen) veranderen en daar vaak een ‘zetje’, steun, energie of inzicht bij kunnen gebruiken. Je kiest er dan bewust voor om anders, gezonder en/of bewuster te leven, zodat alles weer gaat stromen en er een nieuwe balans ontstaat. Voor een duurzame oplossing en balans is het belangrijk om de oorzaak en/of oude patronen en belemmerende overtuigingen te vinden en deze te transformeren, te helen of los te laten. Daarom zijn meerdere consulten nodig en ben je er niet met een (vitamine)pilletje alleen. De weg ernaar toe is als een reis en ontdekking. 

De afgelopen jaren - en daar gaan we nog even mee door - zijn we overgegaan naar een hogere aarde-energie en maken we stappen om in hogere dimensies te leven. Sommige mensen ervaren (fysieke, emotionele en mentale) groeipijnen, dat worden ascentieverschijnselen genoemd. Ze lijken vaak op fysieke of emotionele griep. Ik kan je helpen hierbij helpen en het leven vanuit je hart en in licht te vergemakkelijken. 

Er is veel mogelijk, dat hoeft niet lastig te zijn en ik nodig je uit om het te ontdekken.   

Kom op natuurlijke wijze w(m)eer in balans!

Vul het contactformulier in voor een afspraak bij Afspraak maken & contact, of neem direct contact met mij op.