Praktijk voor natuurgeneeswijze, balans & bewustzijn  
           Marion Vreugdenhil

Gratis Life Balance nieuwsbrief

Vanaf maart 2014 maak ik circa 6x per jaar een nieuwsbrief en verstuur deze Life Balance via de mail. In deze nieuwsbrief of E-zine staan wisselende artikelen over o.m. HSP, natuurgeneeskunde, jaarfeesten, gezondheid, eetbare natuur een plantartikel en/of de agenda van mijn praktijk. Mensen waarderen mijn artikelen vanwege de kennis en prettige schrijfstijl. Cliënten en deelnemers van workshops ontvangen automatisch mijn nieuwsbrief, maar je kunt je er ook voor opgeven door mij een mailtje te sturen. Sommige blogs of artikelen post ik ook op Facebook en Instagram. 

Aanmelden kan door te mailen o.v.v. Life Balance naar info@totaalbalans-marion.nl. Ik werk ook met een gmail account en verstuur de nieuwsbrief voorlopig nog vanaf: marionvreugdenhil@gmail.com

Als je een workshop/cirkel bij mij hebt gevolgd, een cliënt van mij bent (geweest) of je opgeeft voor mijn Life Balance, dan kom je op mijn lijst te staan. Je krijgt dan automatisch mijn Life Balance nieuwsbrief. Als je geen mail meer van mij wilt ontvangen, dan kun je dat aangeven en haal ik je van mijn lijst. De emailadressen zullen verder nooit doorverkocht of doorgegeven worden.


.