Praktijk voor natuurgeneeswijze, balans & bewustzijn  
           Marion Vreugdenhil

Dieren & anti stressremedies

In mijn praktijk zie ik steeds vaker eigenaren van huisdieren en paarden en dat vind ik leuk, want ik kan ook dieren helpen. Dieren reageren heel goed op energiemassages en energetische middelen als bloesemremedies. Al tien jaar lang maak ik elke november en december persoonlijke stressremedies voor huisdieren die last hebben van vuurwerk. Het dier ontspant er door en het angstige gedrag verbeterd. Elk jaar weer! Onderaan deze pagina lees je er meer over. 

Dieren komen in mijn praktijk of ik kom naar jou toe en test dan het dier uit. Dieren met spijsverteringsklachten, angsten, gedragsproblemen, voedingsvragen, bewegingsklachten, vuurwerkangst of inslaapstress, zijn goed te behandelen of ondersteunen via Totaal Balans (kinesiologie). Daarnaast kan ik een aantal bodyprocessen of reiki inzetten (= soort energie massagetechnieken). Tijdens een consult a 65,- neem ik het gehele dier met zijn gedrag, karakter, problemen en fysieke klachten als uitgangspunt. Daarbij kijk ik ook altijd naar de groep (gezin of kudde) waartoe het dier behoort en zoek ik naar de oorzaak. Dat is een holistische visie. Mijn kwaliteit is dat ik verder kijk dan de vraag, klacht of het probleem. Ik kan ook een korte reading a 40,- met je dier doen. Ik test dan niet het hele dier, maar krijg wel veel informatie van hem of haar door. Bijzonder is dat dieren soms hun baasje spiegelen of iets te vertellen hebben en die vertaal slag mag ik soms maken. Geef dieren op natuurlijke wijze weer balans!

Kleine dieren kunnen naar mijn praktijk komen en voor paarden kom ik naar je toe of test ik op afstand. Dieren reageren zeer goed en snel op de homeopathische middelen en de bloesemremedies die ik inzet. Ik heb een speciale dierentestset van de Groene Os. De kruiden en supplementen van deze firma zijn een mooie aanvulling voor behandeling van o.m. fysieke klachten en om te reinigen. Ook werk ik regelmatig samen met mijn zus Pauline v/d Gaag Vreugdenhil. Zij geeft o.m. lymfedrainage massage bij paarden en heeft twee jaar de opleiding van Totaal Balans voor dieren gevolgd. Soms begeleiden of behandelen we samen dieren voor een maximaal en geïntegreerd succes. Interesse? Mail dan om meer info.

Let op: Bij (ernstige) klachten of ziekte adviseer ik altijd om een dierenarts te raadplegen en die diagnose met mij te overleggen. Ondersteuning kan bij de behandeling van een dierenarts tot snellere genezing leiden.

Geef je huisdier rust tijdens vuurwerk!  

Elke jaar is het weer raak. Vuurwerkknallen verpesten het voor veel dieren. Raakt jouw hond of kat ook gestrest van vuurwerk of harde geluiden? Wil je hem/haar op natuurlijke manier ondersteunen? Dat kan! Veel honden en katten zijn angstig en raken in de stress van harde knallen of de lichtflitsen. Trillen, janken, blaffen, krabben, in huis plassen of niet naar buiten willen; dat is super lastig! Gelukkig is daar op een natuurlijke manier iets aan te doen en verbeteren. Dieren reageren namelijk erg goed op bloesemremedies. Ze verbeteren gedrag, emoties en angsten op een natuurlijke wijze. Ik heb ruim 300 remedies en 80 homeopathische middelen en kan daar ook voor jouw huisdier een persoonlijke stressremedie mee samenstellen. Het middel (druppelflesje a 25,-) kan in de waterbak of bek worden gedruppeld. Het werkt geleidelijk en zonder bijwerkingen. Bestellen doe je door mij een mail te sturen (graag met foto en karakter erbij). Na de bestelling is de individuele remedie af te halen bij de praktijk in 's-Gravenzande.

Vuurwerkremedies zijn v.a. november te bestellen. Gewone dierenremdies zijn het hele jaar door te bestellen.

Ervaring vuurwerkremedie:

RV: Wat er in een week kan veranderen na een dierenconsult bij Marion! Elke dag groeit mijn kat Aimy. Haar neusje is nu vaker licht roze en als ze bij mij ligt, ligt ze relaxed en met haar poten uitgestrekt. Ze durft ook meer voor zichzelf op te komen naar de andere katten toe. Echt zo'n vooruitgang. Super blij!

Pv/dG: Mijn Friese Stabij Bailey had altijd erge last van het vuurwerk. Ze werd apathisch en wou zelfs niet meer naar buiten. Ik heb vuurwerkremedies vanaf begin december 2012 gebruikt. Bailey was nog wel bang, maar aanspreekbaar en durfde zelfs weer even naar buiten. De jaren erna heb ik Bailey steeds een nieuwe vuurwerkremedie gegeven en elk jaar werd haar gedrag minder angstig. Het is een echte aanrader!

JB: Marion heeft voor mijn Lady ook druppels gemaakt en het gaat goed met haar. Als het onweert of nu met het vuurwerk, dan kijkt ze op en gaat weer slapen. Ze vindt het niet leuk, maar is niet meer zo bang.

FJ: Ook dit jaar willen wij graag weer een vuurwerk remedie voor onze Floris. Hij is een stuk kalmer erdoor.

Dierenremedies ter ondersteuning van het levenseinde 

Soms zijn dieren oud en zo ziek, dat er besloten wordt om ze door een dierenarts in te laten slapen. Om dit proces voor dier en baas gemakkelijker te maken, kan ik voor het dier een bloesemremedie a 25,- samenstellen. Wil je zelf ook ondersteuning bij dit proces, dan kun je voor €40,- twee remedies aanschaffen. Ik heb de ervaring dat die dieren dan zonder stress inslapen. Dat is mooi en bijzonder!