TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Praktijk voor natuurgeneeskunde en bewustzijn

Vrouwencirkels en kruidenworkshops

Wil je je bewust worden van en je innerlijke, vrouwelijke energie vergroten? Of wil je meer verbinding met de aarde en op spiritueel gebied meeleven met de seizoenen? Bezoek dan een van mijn vrouwencirkels. Ik laat mij inspireren door o.m. de natuur, het jaarritme, de maan(stand), moederaarde en de verhoogde energie van de aarde. In elke cirkel is er een geleide meditatie, iets creatiefs, informatie over de maan of de jaarperiode, wordt er een orakelkaart getrokken en is er kruidenthee met iets lekkers. Ik organiseer deze cirkels op en rond Volkstuinencomplex Vijvertuinen in Delft. Voor data zie de agenda.

In het voorjaar en de zomer organiseer ik regelmatig kruidenworkshops, waarin we in een kleine groep zalfjes, bloesemsiropen, deo's, tincturen en andere dingen op basis van geneeskrachtige planten maken. Dat vindt plaats in bij mij thuis in huize Jagtveld aan de Nieuwlandsedijk in 's-Gravenzande.

21 september Herfstequinox Vrouwencirkel in Huize Jagtveld ('s-Gravenzande) 

Op maandagavond 21 september organiseer ik vanaf mijn nieuwe huis (Huize Jagtveld) een kleine vrouwencirkel. We vieren dat de zomer voorbij is, staan stil bij onze oogst en verwelkomen de herfst. Er is een meditatie en we doen iets creatiefs. Vooraf is er thee met iets lekkers en na afloop kun je de vlierbloesemsiroop of lindenbloesemsiroop proeven. Tijd: 19.30-21.45 uur. Kosten deelname €11,50,- (dat is incl. 3,50 verhuiskorting). Deze cirkel gaat door bij minimaal 2 tot maximaal 5 deelneemsters. Opgeven via de mail: marionvreugdenhil@gmail.com.

23 september Herfstequinox Vrouwencirkel in Huize Jagtveld ('s-Gravenzande) 

Op woensdagavond 23 september organiseer ik een tweede vrouwencirkel. We vieren dat de zomer voorbij is, staan stil bij onze oogst en verwelkomen de herfst. Er is een meditatie en we doen iets creatiefs. Vooraf is er thee met iets lekkers en na afloop kun je de vlierbloesem- of lindenbloesemsiroop proeven. Tijd: 19.30-21.45 uur. Kosten deelname €13,50,-. De cirkel gaat door bij minimaal 2 tot maximaal 5 deelneemsters. Contact graag via de mail: marionvreugdenhil@gmail.com.

Vrouwencirkels om zelf te boeken:

Een eigen vrouwencirkel kun je samen met vriendinnen of collega's boeken voor een middag of avond (ruim 2 uur).  We doen een meditatie en iets creatiefs dat past bij het seizoen en de groep. Je krijgt koffie, kruidenthee, iets lekkers erbij en na afloop een sapje of drankje. De kosten liggen tussen de 12,-en 20,- pp en is afhankelijk van de groepsgrootte (4-12) en de locatie.            

De cirkels kunnen op diverse locaties plaatsvinden (op mijn Volkstuinencomplex in Delft, bij mijn nieuwe huis in 's-Gravenzande) bij een B&B in Midden Delfland of Delft of in de natuur). Vrouwen vinden het ontspannend, bijzonder om die vrouwenenergie te ervaren en kunnen/mogen daardoor helemaal zichzelf zijn. Neem  contact op met mij via het contactformulier of bel mij om te overleggen wat ik voor jou kan betekenen.