Centrum voor natuurgeneeswijze & bewustzijn  
           Marion Vreugdenhil

Zen aan Zee bij Huize Jagtveld

In augustus 2020 ben ik - Marion Vreugdenhil - in Huize Jagtveld 's Gravenzande komen wonen. Het is een sfeervol jaren '30 huis met grote tuin. De plek voelt heel erg fijn en dat wil ik graag delen. Het nodigt uit om meer te organiseren dan vrouwencirkels en toen kwam het idee van een (mini)festival Zen aan Zee, maar we beginnen klein. Dagen dagen vol zen, ontspanning en verbinding. We begonnen klein met een heerlijke yogadagen voor vrouwen op 18 juni en 9 juli. Een grotere Zen aan Zee krachtdag (voor vrouwen en mannen) werd gehouden op 18 september 2021. De Zen aan Zeedagen worden in mei, juni en september 2022 weer georganiseerd. 

Terugblik op een geslaagde Krachtdag

“Dankbaar, inspirerend, heerlijk, verbindend en een dag met een gouden randje.” Dat zijn de woorden die deelnemers aan de Zen aan Zee Krachtdag van 18 september gaven. Er was een mooie meditatie, prachtige Kundalini Yogales op het strand, waar mensen moesten kwispelen als een hond in de yoga  hondhouding. Wat werden ze daar vrolijk van. Een heerlijke lunch en nog een keuzeworkshop (Chi Kung of Vingerlabyrint) volgde, waarna de dag afgesloten werd met stembevrijding en zang. Voor een volgende Zen aan Zeedag bij strand Vlugtenburg en in de tuin van mij, moet je nog een paar maanden wachten: in mei en juni 2022 organiseer ik weer Yogadagen. Maar voor vrouwencirkels kun je al eerder bij mij terecht en wel op 29 september en 29 oktober.

Organisator:

  • De Zen aan Zeedag worden georganiseerd door Marion Vreugdenhil vanuit haar tuin en huis. Zij is natuurgeneeskundige en m.b.v. een holistische aanpak herstelt ze balans en groei op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Marion geeft vrouwencirkels die meebewegen met het jaarritme, de maan en de natuur. Marion zit in het bestuur van Bewust Westland. Haar motto is: De natuur is onze spiegel en helpt ons groeien en in balans komen. www.totaalbalans-marion.nl 

Dit zeggen vrouwen over de Zen aan Zee Yogadag van 18 juni: 

  • "Het is een echte aanrader." 
  • "Was heerlijk." 
  • "Super leuke Zendag."
  • "Heerlijk, heerlijk. Wat hebben we genoten."
  • "Absolute aanrader,"