Centrum voor natuurgeneeswijze & bewustzijn  
           Marion Vreugdenhil

Vrouwencirkels & workshops

Wil je je bewust worden van en je innerlijke, vrouwelijke energie vergroten? Of wil je meer verbinding met de aarde en op spiritueel gebied meeleven met de seizoenen? Bezoek dan een van mijn vrouwencirkels. Ik laat mij inspireren door o.m. de natuur, het jaarritme, de maan(stand), moederaarde en de verhoogde energie van de aarde. In elke cirkel is er een geleide meditatie, iets creatiefs, informatie over de maan of de jaarperiode, wordt er een orakelkaart getrokken en is er kruidenthee met iets lekkers. Ik organiseer deze cirkels in en rond mijn huis -  Huize Jagtveld - aan de Nieuwlandsedijk (bij Slag Vlugtenburg) in 's-Gravenzande. In verband met de c-regels organiseer ik cirkelworkhops en kruidenworkshops in kleine groep. Voor data en informatie zie de agenda.

 

Vrouwencirkels 2021:

De lente is begonnen: het groen in de natuur is terug en blaadjes, bloemen en bloesem ontluikt. Heerlijk, ook die geuren van de meidoorn en fluitenkruid. Het is NU de tijd om vernieuwing, liefde, vrede, vrijheid en licht in je leven toe te laten en uit te stralen. Dat doe je door de verbinding met de aarde, de natuur en jouw lichaam te herstellen en dan te leven vanuit je hart. Deze aspecten en meer kun je beleven in de workshops die bij mij gegeven worden. Op vrijdagavond 6 mei is er weer een gratis lichtmeditatie op strand Vlugtenburg en het thema is Vrijheid. Op 13 mei komt Iris Jansen bij mij een cacaoceremonie geven en op 10 juni is er weer een Zen aan Zee Yogadag. Daarover lees je op de pagina van Zen aan Zee meer. 

  • Data Vrouwencirkels & more:  
  • 3 juni Gratis lichtmeditatie op strand Vlugtenburg
  • 10 juni Zen aan Zee Yogadag (met Miranda en Iris)
  • 21 juni Bodyclass met Petra Alemka Herstel de verbinding met de aarde
  • 22 en 23 juni Vrouwencirkel Zomerzonnewende

Workshops:

Ik organiseer weer een paar kruidenworkshops, gewoon omdat het te leuk is. Ook komt Iris Jansen bij mij in de tuin een cacaoceremonie geven. Dat is heel bijzonder en helemaal trendy. Op verzoek kan ik een kruiden-workshop voor jou en je groep/familie samenstellen. Daarbij kan ik ook naar een (jouw eigen) locatie komen.  

Kruidenworkshop Meidoornsiroop 29 april  

In deze middagworkshop krijg je uitleg over de geneeskrachtige werking van de meidoorn, leer je bloesemsiroop maken en trek je een plantenkaart. Je neemt zelf een glazen fles (1l) mee dat thuis uitgekookt is. In de workshop verzamel je in de omgeving van Vlugtenburg meidoornbloemetjes en krijg je materialen om er siroop van te maken. Deze siroop lijkt op vlierbloesemsiroop en is lekker over ijs of yoghurt, aangelengd met water of spa rood is het een lekkere en gezonde limonade en met prosecco heb je een hippe cocktail. Tijdens de workshop is er thee, vlierbloesemlimonade ('21) en meidoorncake.

Cacaoceremonie 13 mei

In deze speciale vrouwencirkel kun je deelnemen aan een cacaoceremonie die wordt gegeven door Iris Jansen yogadocente. Ben je bekend met cacaoceremonies of ben je nieuwsgierig naar dit hippe fenomeen en wil je dit ervaren? Lees dan verder op de pagina van Zen aan Zee. Je bent zo welkom!

Soort bijeenkomst: cirkel, meditatie of workshop

  • Tijd: 10.00, 14.00 of 19.30 uur en afsluiting rond 12.15, 16.15 of 21.45 uur
  • Plaats: Start in de Tuinkamer van de Nieuwlandsedijk 35 in ‘s-Gravenzande
  • Kosten: vanaf 15,- en te betalen na aanmelding (krijg je een mail met extra info over)
  • Aanmelding graag per mail: o.v.v. datum & tijd naar marionvreugdenhil@gmail.com

Vrouwencirkels, Zen aan Zeedagen en kruidenworkshops om zelf te boeken:

Een vrouwencirkel of natuurceremonie, maar ook een VIP Zen aan Zeedag kun je samen met vriendinnen of zussen boeken. Een cirkel past in het seizoen en voor een VIP-dag werk ik samen met yogi en collega's. Je krijgt koffie, kruidenthee, sap, iets lekkers erbij en workshops en/of massages naar keuze. De kosten liggen tussen de 15,-pp  voor een vrouwencirkel tot ca 200,- voor een VIP-dag en is o.m. afhankelijk van de groepsgrootte (2 - 10).