Centrum voor natuurgeneeswijze & bewustzijn  
           Marion Vreugdenhil

Vrouwencirkels

Wil je je bewust worden van en je innerlijke, vrouwelijke energie vergroten? Of wil je meer verbinding met de aarde en op spiritueel gebied meeleven met de seizoenen? Bezoek dan een van mijn vrouwencirkels. Ik laat mij inspireren door o.m. de natuur, het jaarritme, de maan(stand), moederaarde en de verhoogde energie van de aarde. In elke cirkel is er een geleide meditatie, iets creatiefs, informatie over de maan of de jaarperiode, wordt er een orakelkaart getrokken en is er kruidenthee met iets lekkers. Ik organiseer deze cirkels in en rond mijn huis -  Huize Jagtveld - aan de Nieuwlandsedijk (bij Slag Vlugtenburg) in 's-Gravenzande. In verband met de c-regels organiseer ik cirkelworkhops en kruidenworkshops in kleine groep. Voor data en informatie zie de agenda.

Vrouwencirkels 2021:

We zitten in de periode van de winter, waarin alles stil lijkt te liggen. De aarde bereidt zich voor - en met haar wij - voor het nieuwe jaar. Wat wil je zaaien, wat zijn je plannen, waar wordt je blij van en welke vernieuwing ga je dit jaar doorvoeren? Het zijn vragen waarin je deze periode mee bezig kunt houden, mediteren etc. Op 2 februari sluiten we de periode af met het laatste lichtfeest en dat heet Maria Lichtmis of Imbolic. We vieren dat we geen extra kaarslicht meer nodig hebben omdat het minder donker is en dat de lente zich aankondigt. Sneeuwklokjes, krokussen en de eerste bloesemtakken fleuren de natuur op. Op 8 maart is het vrouwendag en dat is een mooi moment om je te verbinden met de vrouw in jezelf en met vrouwen in je omgeving. Dan vieren we rond 21 maart de lente-equinox. Beide dagen zullen er vrouwencirkels bij mij worden georganiseerd. Tot slot is er op elke eerste vrijdagavond van de maand tussen 19.30-20.45 uur een gratis lichtmeditatie op strand Vlugtenburg. We willen daardoor mensen de kans geven zich te verbinden en om meer licht te verspreiden in de wereld. Na afloop wordt er ook gezongen. Deze lichtmeditaties zijn bijzonder en vinden plaats vlakbij de zee

  • Data Vrouwencirkels & more:    
  • De Maria Lichtmis & Imbolic cirkels van 2 - 2 zijn helaas wegens omstandigheden gecanceld.
  • 4 febr. gratis lichtmeditatie op het strand van Vlugtenburg, thema Vernieuwing
  • 4 maart gratis lichtmeditatie op het strand van Vlugtenburg
  • 8 maart vrouwendag cirkel
  • 22 en/of 23 maart lente equinoxcirkel

Kruidenworkshops:

Ik ben voorlopig gestopt met zelf organiseren van kruidenworkshops. Op verzoek kan ik iets voor jou en je groep/familie samenstellen. Daarbij kan ik ook naar een (jouw eigen) locatie in het Westland of Delft komen.        

Soort bijeenkomst: cirkel, meditatie of workshop

  • Tijd: 10.00, 14.00 of 19.30 uur en afsluiting rond 12.15, 16.15 of 21.45 uur
  • Plaats: Start in de Tuinkamer van de Nieuwlandsedijk 35 in ‘s-Gravenzande
  • Kosten: 10,-,15,- of 20,- te betalen na aanmelding (krijg je een mail met extra info over)
  • Aanmelding graag per mail: o.v.v. datum & tijd naar marionvreugdenhil@gmail.com

Vrouwencirkels, Zen aan Zeedagen en kruidenworkshops om zelf te boeken:

Een vrouwencirkel of natuurceremonie, maar ook een VIP Zen aan Zeedag kun je samen met vriendinnen of zussen boeken. Een cirkel past in het seizoen en voor een VIP-dag werk ik samen met yogi en collega's. Je krijgt koffie, kruidenthee, sap, iets lekkers erbij en workshops en/of massages naar keuze. De kosten liggen tussen de 15, voor een vrouwencirkel tot max 200,- voor een VIP-dag en is o.m. afhankelijk van de groepsgrootte (2 - 10).