TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Praktijk voor natuurgeneeskunde en bewustzijn

Voor wie? 

De Totaalbalansmethode is in principe geschikt voor iedereen. Maar past Totaal Balans ook bij jou? Dat hangt af of je actief je gezondheid, balans, mindset, stress etc. aan wilt pakken en hoe je iets aan het welbevinden van jezelf wilt doen. Veelal gevoelige vrouwen en kinderen met een combinatie van fysieke klachten, stress en voedingsvragen met burn-out, emotionele problemen of depressie komen bij mij in de praktijk.

Een Access Barsbehandeling® past bij jou als je een heerlijke ontspanning en meer energie wilt in circa 45 minuten. Verder sta je open om te ervaren wat er tijdens die Barsbehandeling nog meer mogelijk is (om te zijn).

Door mijn vroegere werk in het onderwijs heb ik affiniteit met kinderen. Veel nieuwetijdskinderen, hoogsensitieve kinderen en hun ouders kan ik helpen. Daarnaast heb ik ontdekt dat de totaalbalans methode ook bij dieren past. Ik behandel regelmatig de dieren van de Kinderboerderij De Kreek en de paarden van mijn ouders. In december stel ik vuurwerkremedies samen voor honden en katten die bang zijn voor de knallen. Natuurlijk is het ook belangrijk of je met mij een soort 'click' hebt; Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Wil je:     

  • vitaal zijn en stralen;
  • het op een persoonlijke, actieve en natuurlijke manier aanpakken;                  
  • echt gezond worden (niet alleen symptoom oplossend);      
  • (familie)patronen en overtuigingen transformeren/loslaten:                      
  • (h)erkenning omdat jij je anders of eenzaam voelt;                                                     
  • leren omgaan met HSP en er een kwaliteit van maken; 
  •  iets anders omdat artsen niets kunnen vinden of doen;                   
  • een betrokken en veelzijdig therapeut met circa 6 jaar ervaring;
  • Een AccessBars®healing.

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik neem je vragen, klachten en symptomen als uitgangspunt. Daarbij betrek ik jou als gehele mens (fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel & je omgeving). Dat is een holistische aanpak. Je zelfherstellend vermogen wordt gestimuleerd om gezonder te worden en/of te groeien. Ik behandel relatief vaak hoogsensitieve mensen, omdat ik ervaringsdeskundige ben. Op deze website lees je meer over mijn visie op balans en de totaalbalansmethode. Kom ook op natuurlijke wijze weer in balans!  

Welke overige info kun je op deze website vinden? 

Refresh your voor body & mind (leefstijlcoaching)

Kruidenworkshops 

Artikelen & nieuwsbrief Life Balance

Vrouwencirkels 

Dieren (o.m. vuurwerkremedies)