Centrum voor natuurgeneeswijze & bewustzijn  
           Marion Vreugdenhil

Verbindingscirkels & workshops

Wil je je bewust worden van en je innerlijke, vrouwelijke energie vergroten? Of wil je meer verbinding met de aarde en op spiritueel gebied meeleven met de seizoenen? Bezoek dan een van mijn vrouwencirkels. Ik laat mij inspireren door o.m. de natuur, het jaarritme, de maan(stand), moederaarde en de verhoogde energie van de aarde. In elke cirkel is er een geleide meditatie, iets creatiefs, informatie over de maan of de jaarperiode, wordt er een orakelkaart getrokken en is er kruidenthee met iets lekkers. Ik organiseer deze cirkels in en rond mijn huis en tuin aan de Nieuwlandsedijk (bij Slag Vlugtenburg) in 's-Gravenzande.  

Winteragenda:

Buiten is het somber, koud en grijs. Het lijkt alsof de natuur rust, maar niets is minder waar. In januari en februari bevriest de grond en zuivert zich, daarna start het leven onder de grond en in de takken van de bomen. Misschien kun jij die eerste lente-impuls ook al in je voelen? Bij mij begint het ėėn en ander al wel te borrelen, maar dat kan ook te maken hebben met mijn reis naar Tanzania. De zon was erg weldadig. Eind februari start de vastenperiode die loopt tot en met 11 april. In het midden daarvan ligt de lente equinox, wat altijd een bijzonder moment is en daar wil ik middels vrouwencirkels aandacht aan schenken. Een nieuwe aarding is nu mogelijk en tijdens de strandmeditaties en vrouwencirkelmeditaties kun je die met mij ervaren. 

  • Data cirkels & workshops:  
  • 2 februari lichtmeditatie strand Vlugtenburg 
  • 2 maart lichtmeditatie strand Vlugtenburg
  • 8 maart Vrouwendag middagworkshop 
  • 21 en 22 maart Vrouwencirkel Lente Equinox (dinsdagavond en woensdagmiddag)
  • 6 april Lichtmeditatie op strand Vlugtenburg

Workshops:

Ik organiseer in het voorjaar van '23 weer een paar kruidenworkshops, gewoon omdat het te leuk is. Ook komt Iris Jansen in de lente een cacaoceremonie geven en Miranda v/d Zalm een ijsdipbadworkshop geven in mijn tuin. Dat is heel bijzonder en helemaal trendy. Op verzoek kan ik een kruiden-workshop of iets anders voor jou en je groep/familie samenstellen. Daarbij kan ik ook naar een (jouw eigen) locatie komen.

Soort bijeenkomst: cirkel, meditatie of workshop

  • Tijd: 10.00, 14.00 of 19.30 uur en afsluiting rond 12.15, 16.15 of 21.45 uur
  • Plaats: Start in de Tuinkamer van de Nieuwlandsedijk 35 in ‘s-Gravenzande
  • Kosten: vanaf 15,- en te betalen na aanmelding (krijg je een mail met extra info over)
  • Aanmelding graag per mail: o.v.v. datum & tijd naar marionvreugdenhil@gmail.com

Vrouwencirkels, Zen aan Zeedagen en kruidenworkshops om zelf te boeken:

Een vrouwencirkel of natuurceremonie, maar ook een VIP Zen aan Zeedag kun je samen met vriendinnen of zussen boeken. Een cirkel past in het seizoen en voor een VIP-dag werk ik samen met yogi en collega's. Je krijgt koffie, kruidenthee, sap, iets lekkers erbij en workshops en/of massages naar keuze. De kosten liggen tussen de 15,-pp  voor een vrouwencirkel tot ca 200,- voor een VIP-dag en is o.m. afhankelijk van de groepsgrootte (2 - 10).