TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Praktijk voor natuurgeneeskunde en bewustzijn

Leefstijlcoaching+

Het is herfst! We keren naar binnen letterlijk en figuurlijk en wat kom je dan tegen in jezelf? Frustratie, eenzaamheid, woede of angst? Kun je daar alleen mee omgaan of kun je er wel wat hulp bij gebruiken. Misschien heb je de afgelopen coronaperiode ervaren dat je iets aan je leefstijl wilt doen. Je wilt gezonder leven, maar dat is best lastig om zelf te doen. Waar en hoe begin je? Hoe zou het zijn als je met meer bewustzijn met je voeding, beweging/sport, emoties en mindset om leert gaan? Dat het helemaal bij jou past en dat je het onder begeleiding ook echt vol kunt houden? Dus: eet jij ongezond, ben je angstig, pieker je teveel, heb je stress, vermoeidheid en/of slapeloosheid? 'Moet’ je eigenlijk ook meer bewegen? Breng dan verandering aan in je leefstijl! Hoe? 

Ik heb een pakket ontwikkeld voor vrouwen die bewust in het leven staan, (nog) gezonder willen leven en effectief hun stressfactoren aan willen pakken en het willen volhouden, maar daar wel hulp bij kunnen gebruiken. Dat wil jij toch ook?

Het is een powercheck voor lichaam en geest met een aantal behandelingen en oefeningen. Het pakket biedt leefstijlcoaching maar dan net even iets meer; het gaat de diepte in en we creëren bewustzijn. Spreekt dit jou aan en wil je persoonlijke begeleiding van een betrokken natuurgeneeskundige, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Het Pakket is zo samengesteld, dat jij fit, stralend en met een nieuwe mindset de herfst uitvliegt, zo fit en stralend de winter door naar de lente. Start dan nu, want jij bent het WAARD. Het kost €255,- (waarde minstens €299,- ). Zet die eerste stap en boek nu! Wil je liever eerst kennismaken? Dat kan ook via een gratis intake. 

Wat krijg je allemaal:

  • Gratis intake
  • 3 Totaal Balansconsulten (= balanscheck op fysiek, emotioneel, geestelijk gebied);
  • 3 flesjes met persoonlijke bloesemremedies;
  • Een Access Barsbehandeling (heerlijke ontspannende en energiegevend hoofdmassage) a 60 minuten;
  • Mijn digitale boekje Gezonde Voeding bij aanmelding;
  • Een meditatie zodat je je dromen en intenties voor 2020 leert kennen;
  • Het digitale boekje Lentetips na het eerste consult;
  • Het ‘refresh your mind’ werkboek met mindsetoefeningen en meditaties;
  • Begeleiding van een natuurgeneeskundig therapeut en bewustzijnscoach
  • Optioneel een extra AccessBars®behandeling van 50 minuten voor 45,- (i.p.v. 50,-) 

 De eventuele kruiden of supplementen, die ik uittest, dien je zelf aan te schaffen. Twijfel je, wil je weten hoe ik werk of wie ik ben? Maak een afspraak voor een gratis intake of kennismakingsgesprek. 

T: Na een half voorjaarspakket bij jou voel ik me een stuk fitter en ik eet gezonder! Dank je wel Marion.