Centrum voor natuurgeneeswijze & bewustzijn  
           Marion Vreugdenhil

Natuurgeneeswijze, gezondheid en meer van Marion

 In mijn praktijk of centrum bied ik je het volgende aan:

  • Totaal Balans (natuurgeneeskunde & bewustzijn) consulten
  • Dierconsulten en stressremedies
  • Access Barshealing
  • Vrouwencirkels, kruidenworkshops en Zen aan Zeedagen
  • Detoxchallenges in de herfst en de lente
  • Ooracupressuur: Dit is acupunctuur of reflexiologie via het oor. Al onze organen liggen als energiepunten op onze oren en deze en speciale themapunten kunnen gestimuleerd worden. Ik zet daartoe naalden of plakkers met bolletjes op je oor. Dit werkt goed bij allergieën, stress, stoppen met roken, afvallen etc. Na 3 a 4 weken wordt de behandeling herhaald en na 3 a 6 keer is het 'klaar'. 

Herfst detox bij de start van de herfst

Herfst detox
Heb jij deze zomer genoten van de zon, vakantie, (iets teveel) wijn, bier, bbq’s, zomerse taartjes etc? Misschien betekende zomer ook afstand van je woonplaats, van je werk en ook van gezond(er) leven. Dat kan je een impuls geven om te veranderen. Is jouw lichaam (denk aan je lever en spijsvertering) toe aan een detox, verfrissing, alcoholpauze of wat kilo’s minder? Bij een ‘JA’, is mijn herfst detox met pure kruidenproducten om te reinigen en/of af te vallen iets voor jou. Maar er is meer! Daarom kun je in mijn herfst detox ook emotioneel en mentaal opschonen om fris en in balans de herfst in te gaan? Doe mee!

Je ontvangt een 10 daagse kruidenkuur, een reinigende Tisane, een flesje met persoonlijke bloesemremedies, begeleiding, interessante informatie en een gezamenlijke aftrap op vrijdagmiddag 22 of maandagavond 25 sept. Dit alles heeft een waarde van 109,- en kost 80,-. Doe ook mee!

De lente detox challenge '23 tijdens de vastenperiode

Deze was in het voorjaar van '23 een groot succes, er deden 20 mensen mee en wordt volgend jaar herhaald. Vasten, reinigen en je klaar maken voor de lente onder begeleiding van een natuurgeneeskundig therapeut. Met een detoxpakket, detoxthee, remedie, info, oefeningen en een gezamenlijke aftrap (bijeenkomst). Wil jij dat ook? Ik organiseer een detox challenge tijdens de vastenperiode Doe ook mee!