Centrum voor natuurgeneeswijze & bewustzijn  
           Marion Vreugdenhil

Natuurgeneeswijze, gezondheid en meer van Marion

 In mijn praktijk of centrum bied ik je het volgende aan:

  • Totaal Balans (natuurgeneeskunde & bewustzijn) consulten
  • Dierconsulten en stressremedies
  • Access Barshealing
  • Vrouwencirkels, kruidenworkshops en Zen aan Zeedagen
  • Lente Detoxchallenge
  • Oorreflexologie: Het is nu ook mogelijk om ooracupunctuur of ooracupressuur bij mij te laten doen. Al onze organen en meer liggen namelijk als energiepunten op onze oren en kunnen gestimuleerd worden. Ik zet naalden of plakkers met bolletjes op je oor. Dit werkt goed bij allergieën, stress, stoppen met roken, afvallen etc. Na 3 a 4 weken moet het herhaald worden en na 3 a 6 keer is het 'klaar'.

Voor meer informatie klik je op de betreffende link of op het kopje bovenin de website. 

De lente detox challenge '23 tijdens de vastenperiode

 Vasten, reinigen en je klaar maken voor de lente onder begeleiding van een natuur- geneeskundig therapeut. Met een detoxpakket, detoxthee, remedie, info, oefeningen en een gezamelijke aftrap (bijeenkomst). Wil jij dat ook? Ik organiseer een detox challenge tijdens de vastenperiode (start va. eind februari tot 10 april). Doe ook mee!

Wat houdt dat in? Je kiest voor een gezamenlijke aftrap of een informatiepakket (a 17,50). De data zijn donderdagavond 23 februari en vrijdagmiddag 24 februari. Ik vertel je wat we gaan doen en hoe, je zet je intentie neer, trekt een kaartje en we stoppen gezamenlijk met suiker, chips, fastfood en/of alcohol. Je krijgt een bio reinigingskuur van 30 dagen van Arcopharma (a 25,-). Deze is eenvoudig elke morgen in te nemen en je start tussen 27 februari en 10 maart. Je krijgt elke week via de mail achtergrondinformatie over de vastenperiode, voeding, reinigingsorganen en reinigingsplanten. Daarnaast stel ik een persoonlijke bloesemremedie (a 22,50) voor jou samen, om ook emotioneel te reinigen en krijg je een doosje detoxthee (a 3,50) er extra bij. Er zit begeleiding via de appgroep bij en ik stem af of een reinigingskuur geschikt is voor jou. De informatie, oefeningen en begeleiding hebben een waarde van 35,-. Heb je de detox challenge vorig jaar bij mij gedaan, dan krijg je 20,- korting en betaal je 60,-

Het pakket heeft een waarde van 100,- maar je betaalt 77,-. 
Opgeven via de mail: marionvreugdenhil@gmail