Praktijk voor natuurgeneeswijze, balans & bewustzijn  
           Marion Vreugdenhil

Natuurgeneeswijze, gezondheid en meer van Marion

 In mijn praktijk bied ik je het volgende aan:

  • Totaal Balans methode (natuurgeneeswijze & bewustzijn) --> consulten
  • Dierconsulten en stressremedies
  • Access Barshealing en Reiki healing
  • Vrouwencirkels, kruidenworkshops, Reikicursussen en Zen aan Zeedagen
  • Detoxchallenges in de herfst en de lente
  • Ooracupressuur: Dit is acupunctuur of reflexiologie via het oor. Al onze organen liggen als energiepunten op onze oren en deze en speciale themapunten kunnen gestimuleerd worden. Ik zet daartoe naalden of plakkers met bolletjes op je oor. Dit werkt goed bij allergieën, stress, stoppen met roken, afvallen etc. Na 3 a 4 weken wordt de behandeling herhaald en na 3 a 6 keer is het 'klaar'. 

Lentedetox tijdens de vastenperiode (v.a. 16 febr.)

Heb jij deze winter iets teveel gesnoept of alcohol gedronken. Wil je het voorjaar in met een frisse, schone start en je leefstijl verbeteren? Is jouw lichaam (denk aan je lever, nieren, huid en spijsvertering) toe aan een detox, verfrissing, alcoholpauze of wat kilo’s minder? Wil jij een gemakkelijke detoxkuur doen? Bij een ‘JA’, dan is mijn lentedetox met pure kruidenproducten om te reinigen en/of af te vallen iets voor jou. Een gezondere leefstijl is daarna beter vol te houden. Maar er is meer! Daarom kun je bij mijn lentedetox ook emotioneel en mentaal reinigen m.b.v. ondersteunende bloesemremedies. Dat reinigen gaat makkelijker in de vastenperiode - je beweegt dus met het jaarritme en de natuur mee - net voordat de lente begint. Start ook met een betere leefstijl en ga fris en in balans de lente tegemoet. Doe mee!

Je ontvangt een 30 daagse kruidenkuur (evt. uit te bereiden met 10 dagen extra a 11,-), een druppelflesje met persoonlijke bloesemremedies, begeleiding, interessante informatie en er is een gezamenlijke startbijeenkomst op vrijdagmiddag 16 februari of dinsdagavond 20 februari. Je kunt gewoon gezond blijven eten (dus niet sapvasten). Bij voldoende aanmeldingen, wordt er op 13 of 22 februari een extra startbijeenkomst gehouden. Dit alles met een waarde van 120,- kost jou 84,- (of 77,- als je al eerder meedeed). Doe ook mee!

De lentedetox in het voorjaar van '23 een groot succes, er deden 20 mensen mee en het wordt dus herhaald. Een aantal deelneemsters stopte (helemaal) met suiker, voelde zich inwendig frisser en blijer of viel een paar kilo af. Hoe mooi is dat!