Praktijk voor natuurgeneeswijze & bewustzijn  
           Marion Vreugdenhil

Energiewerk: Reiki & AccessBars

Sinds juni 2018 ben ik officieel gecertificeerd als Access Counsiousness Bars® Practitioner. Ik ben erg enthousiast over Access Bars, omdat ik merk dat het veel doet (ontspanning en energie) in de ''behandelingen'' die ik regelmatig geef. Ook zijn de bodyprocessen een mooie aanvulling. 

Reiki heb ik in 1992 leren kennen en sindsdien incidenteel toegepast. Vorig jaar heb ik Reiki 2, dit jaar Reiki 3 en ook Kundalini Reiki (1, 2, 3 en masterteacher) gevolgd. Deze energievormen integreer ik naast mijn kennis, ervaring en sjamanistische inwijdingen tot een mooie en waardevolle healing. Ik geef samen met Joyce Huis ook Kundalini Reiki inwijdingen (19 okt. en 8 nov.) en we maken samen huizen energetisch schoon.

Een AccesBars Barsbehandeling lijkt op een hoofdmassage, maar het is veel meer: Er worden 32 punten op het hoofd met zachte, warme hand en vingers aangeraakt en je energiestromen gaan 'aan'. Het geeft in circa 45 tot 75 minuten ruimte en rust in je hoofd, energie en een ontspanning die door je hele lichaam trekt. Daarnaast kunnen oude overtuigingen, emoties en negatieve patronen snel doorbroken en losgelaten worden. Een ABhealing is een bijzondere ervaring en om de weldadige werking nog beter te ervaren, raad ik meerdere sessies aan. Zelf leren kan bij op 4 november en de class wordt gegeven door Joyce Huis. Cliënten melden de volgende ervaringen (dit kan tot vier weken na de behandeling optreden):

• meer rust, ontspanning en beter slapen,
• een "leeg hoofd" of afname hoofdpijn,
• geduldiger en betere concentratie,

Reiki en Kundalini Reiki combineer ik in een behandeling voor meer effect in korte tijd. Deze helende, ontspannende energie wordt liggend of zittend ontvangen en zet veel processen in het lichaam en leven in gang. Zelf leren kan ook. Joyce Huis geeft op 21 sept. een Reiki 2 class en in oktober gaan wij samen Kundalini Reiki classes aanbieden. Voor dit laatste moet je energiewerk of Reiki gedaan hebben om ingewijd te kunnen worden.

Een healingssessie vindt plaats in mijn tuinkamer, maar kan op verzoek ook plaatsvinden op jouw locatie of met mooi weer in mijn tuin. Je ligt aangekleed - doe bij fris weer sokken aan - op een massagetafel. Ik heb een sterke energie in mijn handen, waardoor een sessie korter duurt dan elders. Het duurt gewoonlijk tussen de 30 a 60 (en kost 35 tot 65,- afhankelijk van de duur). Daarnaast plan ik (gratis) een kwartier extra in, zodat je rustig binnen komt en we even na kunnen praten. 

Ben je enthousiast over de Bars of Reiki en wil je het zelf leren? Dat kan! Joyce Huis - een goede vriendin van mij - geeft regelmatig cursussen in mijn tuinkamer. Het is kleinschalig (max 4 deelnemers) en daardoor krijg je veel persoonlijke aandacht. Voor data zie agenda bij Cirkels, Zen en workshops en kosten afhankelijk van de cursus van 166,- tot 380,-.

All in life comes to me with ease, joy and glory.

Ervaringen

R.D.: Mijn Access Barsbehandling was een bijzondere ervaring. De spanning die ik altijd vastzet in mijn schouders, was als sneeuw voor de zon verdwenen. Veel effectiever dan andere massages. Het voelde alsof ik met beide voeten stevig op de grond was gezet.

O.R.: Door mijn migraine voel ik mij vaak uitgeput. Na de behandeling van Marion had ik een week lang veel energie. Heel fijn!

P.V.: Door de Access Barsbehandling kreeg ik weer even een 'leeg' hoofd. Tijdens de clearingstatement (=loslaat affirmatie) voelde ik de spanning in mijn hart bundelen en helemaal verdwijnen. Ook had ik na afloop meer energie, dus dat was fijn.

T.B. Ik zag steeds nieuwe, mooie kleuren als Marion de punten aanraakt; prachtig!