TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Praktijk voor natuurgeneeskunde en bewustzijn

Algemene tarieven

De kosten voor een Totaal Balansconsult*, leefstijlcoachingstraject of Access Barshealing zijn een investering in jezelf, je gezondheid en je leven of je ziet het als een cadeautje aan jezelf. Ik neem altijd ruim de tijd voor jou, je klachten en vragen. Wil je eerst met mij kennismaken? Dat kan! Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Als je een consult boekt, krijg je mijn nieuwe, digitale boekje 'Gezonde Voeding' of mijn 'Checklist HSP & tips' toegestuurd. Een eerste consult duurt voor een volwassene circa 2 uur (bij een kind ruim 1 uur). Vervolgconsulten vinden na ongeveer 5 à 9 weken plaats en duren circa anderhalf uur. Mensen komen gewoonlijk 3 à 5 keer bij mij; er gebeurt heel veel tijdens en door een consult. Bij een kinder- en dierenconsult gaat de intake, evaluatie en de nabespreking gedeeltelijk via de mail. Een consult is altijd incl. een bijbehorende remedie t.w.v. €17,-. De voeding, supplementen of kruiden die ik uittest, dien je zelf te kopen.        Een Access Bars®healing duurt afhankelijk van wat jij wilt 50 a 60 minuten en geeft ontspanning, energie en veel meer. Je kunt het eenmalig boeken, maar zeker ook meerdere keren achter elkaar ontvangen voor nog meer positief effect en dan is een strippenkaart goedkoper.                                    Van 2 september tot en met 6 oktober (35 dagen lang) krijg je 3,50 verhuiskorting op een consult, remedie, Barsbehandeling of vrouwencirkel!

De tarieven per 1 januari 2020 zijn:  

 • Gratis   Kennismakingsgesprek (20 a 25 min.);
 • € 55,-     Een kinder- of dierenconsult (incl. remedie); 
 • € 77,-     Eerste Totaal Balansconsult volw. (incl. remedie + E-book Gezonde Voeding of HSP);  
 • € 66,-     Vervolg Totaal Balansconsult volwassene (incl. remedie);
 • € 30,-     Kinder Access Bars®healing (30 min) of Reading dier;
 • € 50,-     Bars®healing a 50 min. (60 min a €60); 
 • € 225,-   Strippenkaart: 5 x 50 minuten of € 270,- voor 6 x 60 minuten;
 • € 255,-   Bewustzijns leefstijlcoaching (4 live contactmomenten);
 • € 17,-     Anti stressremedie** speciaal voor jouw dier samengesteld;        
 • Consulten elders zijn mogelijk tot circa 20 km vanaf 's-Gravenzande. Er komen dan reiskosten bij (50 cent per km).                                      
 • Een skype-consult of afstemconsult is ook mogelijk. Het vindt plaats na betaling en de remedie wordt per post verstuurd.           

Er gelden algemene voorwaarden*: 

1. Zeg of verzet je een afspraak en je doet dit minimaal 24 uur van te voren, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. 

2. Als je informatie achterhoudt die voor de behandeling van belang is, dan kan ik daar in mijn behandeling geen verantwoording voor nemen. Als je adviezen niet opvolgt en/of de middelen niet in neemt, zal er weinig of geen verbetering/verandering plaatsvinden.

3a. De klachtenregeling is volgens de beroepsvereniging CAT. 

3b De aansprakelijkheidsverzekering is ondergebracht bij Balens via CAT.

4. Je gegevens worden NIET met derden gedeeld (en 10 jaar offline bewaard).

5. Als je een cliënt van mij bent of een workshop volgt, geef je indirect toestemming om op mijn emaillijst te komen, zodat je mijn Life Balance Blog en E-zine ontvangt. Je kunt je hiervoor ook gemakkelijk aan- en afmelden.

** Remedies zijn excl. verzendkosten. Verzending is mogelijk a € 3,50.  

Kamer van Koophandelnummer: 67644503 CAT-lid (beroepsvereniging)