Centrum voor natuurgeneeswijze & bewustzijn  
           Marion Vreugdenhil

Algemene tarieven

De kosten voor een Totaal Balansconsult* of Access Barshealing zijn een goede investering in jezelf, je gezondheid en je leven of je ziet het als een cadeautje aan jezelf. Ik neem altijd ruim de tijd voor jou, je klachten en vragen. Wil je eerst met mij kennismaken? Dat kan! Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Als je een consult boekt, krijg je mijn digitale boekje 'Gezonde Voeding' of mijn 'Checklist HSP & tips' toegestuurd. Een eerste consult duurt voor een volwassene ruim 2 uur (bij een kind ruim 1 uur). Vervolgconsulten vinden na ongeveer 6 à 10 weken plaats en duren een kleine 2 uur. Mensen komen gewoonlijk 3 à 6 keer bij mij; er gebeurt namelijk heel veel tijdens en door een consult. Daarnaast zijn er mensen die jaarlijks terugkomen voor een soort check-up en dat is zeker aan te raden als je 'klaar' bent. Bij een kinder- en dierenconsult gaat de intake, evaluatie en de nabespreking gedeeltelijk via de mail. Een consult is altijd incl. een bijbehorende remedie t.w.v. €17,50. De voeding, supplementen of kruiden die ik uittest, dien je zelf te kopen.        

Een Access Bars®healing duurt afhankelijk van wat jij wilt tussen de 45 a 75 minuten en geeft ontspanning, energie en veel meer. Je kunt het eenmalig boeken, maar heeft meer waarde bij herhaling. Boek je een herhalingssessie dan krijg je op die volgende sessie 5,- korting.                      

De tarieven per 1 januari 2022 zijn:  

  • Gratis   Kennismakingsgesprek (20 a 25 min.);
  • € 60,-     Een kinder- of dierenconsult (incl. remedie); 
  • € 85,-     Eerste Totaal Balansconsult volw. (incl. remedie + E-book Gezonde Voeding of HSP);  
  • € 70,-     Vervolg Totaal Balansconsult volwassene (incl. remedie);
  • € 30,-     Kinder Access Bars®healing of Korte Reading dier;
  • € 45,-     Bars®healing a 45 min. (of langer a 1,- per minuut); 
  • € 17,50  Anti stressremedie** speciaal voor jou of jouw dier samengesteld in 1 a 3 dagen; 
  • € 20,-     Remedie** ter ondersteuning van vac-ci-na-ties.
  • Consulten elders zijn mogelijk tot circa 20 km vanaf 's-Gravenzande. Er komen dan reiskosten bij (50 cent per km).                                      
  • Een zoom-consult of afstemconsult is ook mogelijk. Het vindt plaats na betaling en de remedie wordt per post verstuurd.        

Er gelden algemene voorwaarden*: 

1. Zeg of verzet je een afspraak en je doet dit minimaal 24 uur van te voren, dan wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. 

2. Als je informatie achterhoudt die voor de behandeling van belang is, dan kan ik daar in mijn behandeling geen verantwoording voor nemen. Als je adviezen niet opvolgt en/of de middelen niet in neemt, zal er weinig of geen verbetering/verandering plaatsvinden. Je moet er nl. zelf iets aan doen.

3a. De klachtenregeling is volgens de beroepsvereniging CAT. 

3b De aansprakelijkheidsverzekering loopt via CAT.

3c Er gelden c-regels conform CAT.

4. Je gegevens worden NIET met derden gedeeld (en 10 jaar offline bewaard).

5. Als je een cliënt van mij bent of een workshop volgt, geef je indirect toestemming om op mijn emaillijst te komen, zodat je mijn Life Balance Blog en E-zine ontvangt. Je kunt je hiervoor ook gemakkelijk aan- en afmelden.

** Remedies zijn excl. verzend- of bezorgkosten. Verzending is mogelijk a € 4,- en bezorging i.o. 

Kamer van Koophandelnummer: 67644503 + CAT-lid (beroepsvereniging)