Centrum voor natuurgeneeswijze & bewustzijn  
           Marion Vreugdenhil

Zenworkshops bij Huize Jagtveld

In augustus 2020 ben ik - Marion Vreugdenhil - in Huize Jagtveld 's Gravenzande komen wonen. Het is een sfeervol jaren '30 huis met grote tuin. De plek voelt heel erg fijn en dat wil ik graag delen. De plek nodigt uit om meer te organiseren dan vrouwencirkels en toen kwam het idee van Zen aan Zeedagen; dagen vol zen, ontspanning, genieten en verbinding. Sindsdien zijn er enkele mooie Zendagen, Krachtdagen en cacaoceremonies geweest. Nieuwsgierig wat er dit jaar gepland staat?  

16 juni Cacaoworkshop met yogadocente Iris Janssen

De maand mei is het moment om even een pas op de plaats te maken, buiten van de lente te genieten, het leven te vieren en je te verbinden met je hart. Dat kan op de cacaoceremonie die Yogadocente Iris Jansen geeft op vrijdagmiddag 19 mei. De cacaoceremonie met meditatie en soundhealing vindt plaats in mijn sfeervolle, intieme tuin. Iedereen is welkom om deel te nemen aan deze bijzondere ervaring!!

Cacao werd vroeger door onder andere de Maya's en Azteken veel gebruikt in ceremonies om het hart te openen voor de medemens en de wereld. Cacao kan ons ook nu naar een dieper contact met ons werkelijk zijn, onze omgeving en de aarde die ons draagt brengen. Cacao is een zachte en diepe ondersteuner bij dit spirituele proces. Het werkt ook ontgiftend voor lichaam en ziel en bevat vele mineralen, vitamines en sporenelementen die ons immuunsysteem een boost geven. De rauwe cacao waar Iris mee werkt komt uit Nicaragua en is van pure, biologische kwaliteit en niet te vergelijken met een reep chocolade of chocolademelk. Alhoewel cacao een plantmedicijn is, heeft het geen hallucinogene effecten en is het dus veilig om te gebruiken. 

De ceremonie kost 35,- en dat is inclusief kruidenthee vooraf met lekkers en de cacao. 

29 september IJsbaddippen op de Krachtdag met Miranda van der Zalm

Kom uit je hoofd en in je lichaam door deze workshop. Door het trainen van focus, ademhaling en
respons maak je ongekende krachten los in jezelf. Met een cruciale sleutels: kou en moed. Ervaar nu het
ijsbad! Stap uit je comfort zone, leer hoe je in koude kunt zijn op een ontspannen manier en zo je volle
potentieel te bereiken. Pas als je het hebt geprobeerd weet je hoe het is! De workshop wordt geven
door Miranda van der Zalm van Mirakel energie & lichaamswerk. Ze is officieel trainer volgens de Wim
Hofmethode, Yogadocent, ademwerker en meer. Mijn tuin bij Huize Jagtveld is groot en ligt beschut (vlakbij strand Vlugtenburg); een veilige plek om jouw moed en kracht aan te boren .

Nog niet overtuigd of geprikkeld? Voordelen van een ijsbadworkshop:
- Verhoog je energieniveau  - Versterk je immuunsysteem  - Beïnvloed je zenuwstelsel   - Ontgift je lichaam
- Leer om je ademhaling te controleren   - Leer een sterke en gecentreerde focus aan  - Vergroot je wilskracht
- Ga gelukkiger door het leven  - Verklein het risico op een burnout  - En nog veel meer...
Maar het beste is om zelf het ijsdippen te ervaren.

Gun jij het jezelf? Deze unieke ervaring kost €60,- en dat is inclusief (kruiden)thee, sap, gezonder
lekkernijen en het ijsbad. De locatie is de tuin van Huize Jagtveld. Opgeven door een mail te sturen naar marionvreugdenhil@gmailcom of mirakelwerk@gmail.com. Het aantal plaatsen is beperkt.


Organisator:

  • De Zen aan Zeedag worden georganiseerd door Marion Vreugdenhil vanuit haar tuin en huis. Zij is natuurgeneeskundige en m.b.v. een holistische aanpak herstelt ze balans en groei op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. Marion geeft vrouwencirkels die meebewegen met het jaarritme, de maan en de natuur. Marion zit in het bestuur van Bewust Westland. Haar motto is: De natuur is onze spiegel, het helpt ons groeien en in balans komen. www.totaalbalans-marion.nl 

Dit zeggen vrouwen over de Zen aan Zee Yogadag van 18 juni: 

  • "Het is een echte aanrader." 
  • "Was heerlijk." 
  • "Super leuke Zendag."
  • "Heerlijk, heerlijk. Wat hebben we genoten."
  • "Absolute aanrader,"