Centrum voor natuurgeneeswijze & bewustzijn  
           Marion Vreugdenhil

Access Bars®healing (nu even niet helaas)

Sinds juni 2018 ben ik officieel gecertificeerd als Access Counsiousness Bars® Practitioner. Ik ben super enthousiast over Access Bars, omdat ik merk dat het veel doet in ''behandelingen'' die ik regelmatig geef. Ook heb ik een aantal bodyprocessen en reiki (energievormen) gevolgd en zelfs. Deze energievormen integreer ik indien nodig. Daarnaast krijg je bij een ABbehandeling mijn ervaring als healer en natuurgeneeskundige erbij. Daarom noem ik het Access Barshealing of ABhealing. Ik vertel je hieronder wat het inhoudt, waar en hoe het plaatsvindt en hoe je het ook zelf kunt leren via een Barsclass.

''Ja, uh'' hoor ik je zeggen. ''Maar wat is dat nou''? Een Access Barsbehandeling lijkt op een hoofdmassage, maar het is veel meer: Er worden 32 punten op het hoofd met zachte, warme hand en vingers aangeraakt en je energiestromen gaan 'aan'. Het geeft in circa 45 tot 75 minuten een totale ontspanning en veel energie. Daarnaast kunnen oude overtuigingen, emoties en negatieve patronen snel doorbroken en losgelaten worden. Het stimuleert ook je bewustzijn, het positieve denken en het (jezelf) Zijn. Een ABhealing is een bijzondere ervaring en om de weldadige werking nog beter te ervaren, raad ik meerdere sessies aan. Laat je verassen en ontdek wat er voor jou mogelijk is!

Een sessie vindt plaats in mijn tuinkamer, maar kan op verzoek ook plaatsvinden op jouw locatie of met mooi weer in mijn tuin. Je ligt aangekleed - doe bij fris weer sokken aan - op een massagetafel. Ik heb een sterke energie in mijn handen, waardoor een sessie korter duurt dan elders. Het duurt gewoonlijk tussen de 45 en 75 (a 1,- per minuut op de bank). Daarnaast plan ik (gratis) een kwartier extra in, zodat je rustig binnen komt en we even na kunnen praten. Je kunt AccesBars prima eenmalig boeken, maar hoe vaker je het ontvangt, hoe dieper en weldadiger het is. Go for it!

Ben je enthousiast over de Bars en wil je het zelf leren? Dat kan! Joyce Huis - een goede vriendin van mij - geeft incidenteel Barsclassen in mijn tuinkamer. Het is kleinschalig (max 4 deelnemers) en daardoor krijg je veel persoonlijke aandacht. Kosten zijn voor een eerste keer € 300,- en voor een herhaling betaal je €150,- (= standaard vastgesteld bedragen).

All in life comes to me with ease, joy and glory.

Ervaringen

R.D.: Mijn Access Barsbehandling was een bijzondere ervaring. De spanning die ik altijd vastzet in mijn schouders, was als sneeuw voor de zon verdwenen. Veel effectiever dan andere massages. Het voelde alsof ik met beide voeten stevig op de grond was gezet.

O.R.: Door mijn migraine voel ik mij vaak uitgeput. Na de behandeling van Marion had ik een week lang veel energie. Heel fijn!

P.V.: Door de Access Barsbehandling kreeg ik weer even een 'leeg' hoofd. Tijdens de clearingstatement (=loslaat affirmatie) voelde ik de spanning in mijn hart bundelen en helemaal verdwijnen. Ook had ik na afloop meer energie, dus dat was fijn.

T.B. Ik zag steeds nieuwe, mooie kleuren als Marion de punten aanraakt; prachtig!