TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Praktijk voor natuurgeneeskunde en bewustzijn

Access Bars®healing 

Sinds juni 2018 ben ik officieel gecertificeerd als Access Counsiousness Bars® Practitioner. Ik ben super  enthousiast over Access Bars en geef ik regelmatig ''behandelingen''. Bij een ABbehandeling krijg je mijn ervaring als natuurgeneeskundige en healer er bij. Daarom noem ik het Access Barshealing of ABhealing. In december geldt er actie waarin je voordelig kennis kan maken met AccessBars: Een half uurtje voor maar 20,-. Op 12 december '20 heb ik de Bodyprocess MTVSS gedaan. Dit geeft het immuunsysteem een boost en dat kan geïntegreerd worden in een ABHealing.  

''Ja, uh'' hoor ik je zeggen. ''Maar wat is dat nou''? Een Access Barsbehandeling of healing lijkt op een hoofdmassage, maar het is veel meer: Er worden 32 punten op het hoofd met zachte, warme hand en vingers aangeraakt en je energiestromen gaan 'aan'. Het geeft in circa 50 tot 60 minuten een totale ontspanning en veel energie. Daarnaast kunnen oude overtuigingen, emoties en negatieve patronen snel doorbroken en losgelaten worden. Het stimuleert ook je bewustzijn, het positieve denken en het (jezelf) Zijn. Kinderen - en dan met name die met een 'label' - vinden het fijn en reageren er heel goed op. Bij kinderen duurt een ABHealing korter, circa 30 minuten. Een ABhealing is een bijzondere ervaring en om de weldadige werking nog beter te ervaren, raad ik meerdere sessies aan.  Laat je verassen en ontdek wat er voor jou mogelijk is!

Een sessie vindt plaats in mijn praktijkruimte of tuinkamer, maar kan op verzoek ook plaatsvinden op jouw locatie of met mooi weer in mijn tuin. Je ligt aangekleed - doe bij fris weer sokken aan - op een ligstoel. Ik heb een sterke energie in mijn handen, waardoor een sessie korter duurt dan elders. Het duurt gewoonlijk circa 50 minuten en kost 50,-, maar soms heeft het iets meer tijd nodig of wil je een lekkere langere sessie en dan kost het 60,- (voor 60 min.). Daarnaast plan ik (gratis) minstens een kwartier extra in, zodat je rustig binnen komt en we even na kunnen praten. Je kunt Acces Bars prima eenmalig boeken, maar hoe vaker je het ontvangt, hoe dieper en weldadiger het echt is. Go for it!

All in life comes to me with ease, joy and glory.

Ervaringen

R.D.: Mijn Access Barsbehandling was een bijzondere ervaring. De spanning die ik altijd vastzet in mijn schouders, was als sneeuw voor de zon verdwenen. Veel effectiever dan andere massages. Het voelde alsof ik met beide voeten stevig op de grond was gezet.

O.R.: Door mijn migraine voel ik mij vaak uitgeput. Na de behandeling van Marion had ik een week lang veel energie. Heel fijn!

P.V.: Door de Access Barsbehandling kreeg ik weer even een 'leeg' hoofd. Tijdens de clearingstatement (=loslaat affirmatie) voelde ik de spanning in mijn hart bundelen en helemaal verdwijnen. Ook had ik na afloop meer energie, dus dat was fijn.

T.B. Ik zag steeds nieuwe, mooie kleuren als Marion de punten aanraakt; prachtig!