TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige en energetische begeleiding 

Vrouwencirkels in Delft

Agenda:

6 december SistersGathering in Yoena

Thema: Licht in de stilte. Samen met Els Brouwer organiseer ik rond de nieuwe maan een SistersGathering in Yoena (Delft). We ontmoeten andere vrouwen en staan stil bij onze vrouwelijke energie. Er is een cirkelopening met meditatie, wordt een gedeelte van spirituele documentaire vertoond, we versieren een kaars, trekken een orakelkaart en er is winters lekkers op te eten en drinken. Tijd: 19.15-21.45 uur. Bijdrage 15,-Opgeven: info@yoena.nl

20 en 21 december Vrouwencirkel Winterzonnewende

Thema: Stilte in de storm. Op  donderdagavond 20 en vrijdagochtend 21 december organiseer ik zelf een vrouwencirkel waarin

de winter zonnewende wordt gevierd met vrouwen. De dagen zijn kort en donker, terwijl om ons heen de (kerst)drukte als een storm door ons leven raast. Hoe blijf je bij jezelf en waar vind je de stilte en rust, zodat je je kunt voorbereiden op de spirituele geboorte van het Christuskind of het licht in je hart. Er is een meditatie waarin we de Christusimpuls en het licht in onszelf geboren laten worden, we lopen een lichtjesspiraal en er wordt een orakelkaart getrokken. Bij 3-5 vrouwen is het bij mij thuis in Den Hoorn en bij 6-14 vrouwen is het in het clubgebouw op Volkstuinencomplex Vijvertuinen in Delft. We starten om 9.45 en 19.15 uur met kruidenthee of koffie en winterse lekkernijen. Rond 12.00 en 21.30 uur wordt de bijeenkomst afgesloten met een winters drankje. Bijdrage €13,-. Voel je welkom. Graag op tijd opgeven i.v.m. de locatie: marionvreugdenhil@gmail.com.

2 februari Workshop De wijze vrouw

Ben jij een vrouw en wil je contact leggen met je innerlijke wijze vrouw? Kom dan naar de dagworkshop De wijze vrouw in jezelf, die Els van Yoena en Marion van Totaal Balans Praktijk organiseren op 2 februari. Let op: Tot en met 1-1-19 geldt een vroegboek-korting en is de bijdrage 77,-. daarna betaal je 88,-. 
Ons vrouwenleven is in drie fases onder te verdelen. We doorlopen ze letterlijk na elkaar in de tijd en ze zijn tegelijkertijd innerlijk in onszelf aanwezig: Het jonge meisje (lente). de vruchtbare vrouw (zomer) en de wijze oude vrouw (herfst/winter). Op de dag van Maria Lichtmis staan we stil bij de innerlijke, wijze en oude vrouw. Is zij in jouw aanwezig, waar zie je haar gespiegeld in je leven, neemt zij voldoende de plaats in en wat kan Vrouw Holle, die in sprookjes de wijze vrouw symboliseert, ons over dit thema vertellen? Er is in een veilige ruimte plaats voor meditatie, achtergrondinformatie, een sprookje, dans, creatieve verwerking en het delen van ervaringen. Koffie, kruidenthee, versnaperingen en een goed gevulde vegetarische soep (voor bij je eigen mee te nemen lunch) worden geserveerd. Kosten: 88,-, maar voor de snelle beslissers geldt er t/m 1-1-19 een vroegboekkorting en kost het maar 77,-. Dus grijp die kans en meld je snel aan bij info@yoena.nl. Wijze vrouwen (in spe) voel je welkom!
Plaats: Yoena, Phoenisstraat 66, 2611 Delft   Datum: 2-2-19   Tijd: 9.45 inloop start om 10.00 tot en met ca. 16.00 uur

 

Vrouwencirkels om zelf te boeken:

Een eigen vrouwencirkel kun je samen met vriendinnen of collega's boeken voor een middag of avond (ruim 2 uur).  We doen een meditatie en iets creatiefs dat past bij het seizoen en de groep. Je krijgt koffie, kruidenthee, iets lekkers erbij en na afloop een sapje of drankje. De kosten zijn 12,50 pp en de groepsgrootte is 4-16.             

De cirkels kunnen op diverse locaties plaatsvinden (op mijn Volkstuinencomplex in Delft, bij Yoena, bij een B&B in Midden Delfland of Delft of in de natuur). Vrouwen vinden het ontspannend, bijzonder om die vrouwenenergie te ervaren en kunnen/mogen daardoor helemaal zichzelf zijn. Neem  contact op met mij via het contactformulier of bel mij om te overleggen wat ik voor jou kan betekenen. 

Wie zijn wij van de sistergatherings Delft:

Marion Vreugdenhil is natuurgeneeskundige, geeft kruidenworkshops en vrouwencirkels, doet aan yoga en heeft enkele sjamaaninwijdingen ontvangen. Ze heeft een Totaal Balans Praktijk in Den Hoorn en een moestuin met tuinhuisje op Volkstuinencomplex Vijvertuinen in Kerkpolder (Delft). 

Els Brouwer is eigenaar van Yoena, geeft o.a. chakra yogalessen, klankschaal meditaties, massages en healingen en co-creëert samen met andere inspirerende workshops, lezingen etc. Het thema vrouwelijkheid speelt al een geruime tijd bij haar en zij voelt zich nu ook super 'blessed' dat zij Marion onlangs ontmoette en waarmee de serie avonden van de Sistergatherings is ontstaan. Zie ook: www.yoena.nl