TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige en energetische begeleiding 

Vrouwencirkels in Delft

Om de seizoenswisselingen in de natuur, de volle of nieuwe maan en met vrouwen samen te beleven, organiseer ik diverse malen per jaar vrouwencirkels. Via meditatie, ontmoeting, iets creatiefs, bewustwording en het trekken van een orakelkaart vieren we het leven. Het wordt door vrouwen ervaren als ontspannend, gezellig en een heerlijk moment voor henzelf. Het is verzorgd met vrouwenthee, gezonde lekkernijen en vaak een apart drankje. Ik organiseer dat zelf vanuit mijn volkstuin in Kerkpolder tijdens de zonnewendes en equinoxen. Samen met Els Brouwer organiseren we SistersGatherhings in Yoena (Delfstede) op donderdagavonden rond elke nieuwe maan. Er wordt een bijdrage gevraagd van 15,-. Naast mijn ervaring als natuurgeneeskundige zet ik kwaliteiten in die ik verkregen heb door sjamanistische inwijdingen, yoga te beoefenen en veel te lezen. Voel je welkom!

Agenda:

7 maart de Film The Goddess Project in Yoena (aanvang 19.30-21.45 u)

 

Door een diep verlangen om de vrouwelijke stem te laten horen trokken twee ambitieuze en artistieke filmmaaksters op de bonne fooi in een oude bus door de verschillende staten van de VS en begonnen zo aan hun meest transformerende avontuur van hun leven. Zij spraken meer dan 100 vrouwen uit alle denkbare sociale, spirituele en culturele kringen. De film geeft een intieme kijk in de collectieve ervaringen van de vrouwen in de VS maar die ook heel herkenbaar zijn voor de Europese vrouwen. Een film die je zeker zal raken. Opgeven bij Els: info@yoena.nl.

8 maart Vrouwencirkel op vrouwendag (9.450-11.30 u en bijdrage 8,-). 

De locatie is afhankelijk van het weer en het aantal deelnemers op Volkstuinencomplex Vijvertuinen (Delft) of bij mij thuis in Den Hoorn. We verbinden ons middels meditatie met alle vrouwencirkels over de hele wereld en trekken mooie orakelkaarten. Opgeven graag via de mail: marionvreugdenhil@gmail.com 

30 april Vrouwencirkel tijdens de heksennacht (aanvang 19.30- 21.45 u)

Deze avond staat in het teken van de heksennacht die in vroegere tijden en in sjamanistiche kringen gevierd werd/wordt. De verbinding met de natuur, het spirituele vrouwelijke in jezelf, witte magie en de ontmoeting met andere bewuste vrouwen staat centraal. Ook gaan we een (mini) heksenbezem maken. Het wordt gehouden op Vijvertuinen Delft, er is kruidenthee en heksencake en de bijdrage is 13,-. Opgeven: marionvreugdenhil@gmail.com.

Workshop De wijze vrouw

Ben jij een vrouw en wil je contact leggen met je innerlijke wijze vrouw? Kom dan naar de middagworkshop De wijze vrouw in jezelf, die Els van Yoena en Marion van Totaal Balans Praktijk organiseren. 

Ons vrouwenleven is in drie fases onder te verdelen. We doorlopen ze letterlijk na elkaar in de tijd en ze zijn tegelijkertijd innerlijk in onszelf aanwezig: Het jonge meisje (wit=lente). de vruchtbare vrouw (rood=zomer) en de wijze oude vrouw (zwart=herfst/winter). De Godin is in die 3 fases in ons allemaal aanwezig. In welke fase is het het sterkst in jouw aanwezig, waar zie je haar gespiegeld in je leven, neemt zij voldoende de plaats in en wat kan Vrouw Holle, die in sprookjes de wijze vrouw symboliseert, ons over dit thema vertellen? Er is in een veilige ruimte plaats voor meditatie, achtergrondinformatie, yogaoefeningen, een Vrouwe Holle sprookje, dans, creatieve verwerking en het delen van ervaringen. Koffie, kruidenthee, versnaperingen en een goed gevulde vegetarische soep (aan het einde van de workshop) worden geserveerd. Wijze vrouwen (in spe) voel je welkom!

Kosten: € 55,-. Aanmelden bij info@yoena.nl. 

Plaats: Yoena, Phoenisstraat 66, 2611 Delft                                                                                                          Datum: ...  Tijd: 12.45 inloop, start om 13.00 tot en met ca. 17.00 uur. 

Vrouwencirkels om zelf te boeken:

Een eigen vrouwencirkel kun je samen met vriendinnen of collega's boeken voor een middag of avond (ruim 2 uur).  We doen een meditatie en iets creatiefs dat past bij het seizoen en de groep. Je krijgt koffie, kruidenthee, iets lekkers erbij en na afloop een sapje of drankje. De kosten zijn 12,50 pp en de groepsgrootte is 4-16.             

De cirkels kunnen op diverse locaties plaatsvinden (op mijn Volkstuinencomplex in Delft, bij Yoena, bij een B&B in Midden Delfland of Delft of in de natuur). Vrouwen vinden het ontspannend, bijzonder om die vrouwenenergie te ervaren en kunnen/mogen daardoor helemaal zichzelf zijn. Neem  contact op met mij via het contactformulier of bel mij om te overleggen wat ik voor jou kan betekenen. 

Wie zijn wij van de sistergatherings Delft:

Marion Vreugdenhil is natuurgeneeskundige, geeft kruidenworkshops en vrouwencirkels, doet aan yoga en heeft enkele sjamaaninwijdingen ontvangen. Ze heeft een Totaal Balans Praktijk in Den Hoorn en een moestuin met tuinhuisje op Volkstuinencomplex Vijvertuinen in Kerkpolder (Delft). 

Els Brouwer is eigenaar van Yoena, geeft o.a. chakra yogalessen, klankschaal meditaties, massages en healingen en co-creëert samen met andere inspirerende workshops, lezingen etc. Het thema vrouwelijkheid speelt al een geruime tijd bij haar en zij voelt zich nu ook super 'blessed' dat zij Marion onlangs ontmoette en waarmee de serie avonden van de Sistergatherings is ontstaan. Zie ook: www.yoena.nl