TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige en energetische begeleiding 

Vrouwencirkels in Delft

Voor onze toekomst en die van de aarde is ons vrouwenwerk belangrijk; aan vrouwen is het nu de tijd om het voortouw te nemen, ons bewust tew orden en ons innerlijk werk - groot, klein, in en buiten onszelf - te doen en oplossingen te creëren op het pad naar vrijheid, liefde, eenheid en zorg voor de aarde. Vrouwen waren de houders van de aarde en die taak mogen we opnieuw op ons nemen, zodat de aarde voortleeft. Als wij dat doen en innerlijk sterk en echt onszelf zijn, worden de kinderen en mannen dat ook en is er balans. Dat past helemaal bij het nieuwe (Waterman)tijdperk. Daarom roep ik jou, vrouw op: Rise up (Sta op)! 

Om de seizoenswisselingen in de natuur, de volle of nieuwe maan en met vrouwen samen te beleven en je te inspireren om je vrouwenwerk te doen, organiseer ik diverse malen per jaar vrouwencirkels. Via meditatie, ontmoeting, iets creatiefs, bewustwording en het trekken van een orakelkaart vieren we het leven. Het wordt door vrouwen ervaren als ontspannend, gezellig en een heerlijk moment voor henzelf. Het is verzorgd met vrouwenthee, gezonde lekkernijen en vaak een apart drankje. Ik organiseer dat zelf op speciale momenten in het jaar op mijn volkstuin in Kerkpolder (Delft). Samen met Els Brouwer organiseer ik SistersGatherhings in spiritueel centrum Yoena (Delfstede) op donderdagavonden rond elke nieuwe maan. Naast mijn ervaring als natuurgeneeskundige zet ik kwaliteiten in die ik verkregen heb door sjamanistische inwijdingen, yoga te beoefenen, doordat ik een HSP-er ben en veel lees. Voel je welkom!

Agenda:

30 april Vrouwencirkel tijdens de heksennacht in Kerkpolder (aanvang 19.45 - 21.45 u)

Deze avond staat in het teken van de heksennacht die in vroegere tijden en in sjamanistiche kringen gevierd werd/wordt. De verbinding met de natuur, het spirituele vrouwelijke in jezelf, witte magie en de ontmoeting met andere bewuste vrouwen staat centraal. Om 19.30 uur staan de heksenthee en heksencake klaar en om 19.45 uur beginnen we met een meditatie. Ook gaan we een (mini) heksenbezem maken. Het wordt gehouden op Vijvertuinen Delft en de bijdrage is 13 a 14,-. Opgeven: marionvreugdenhil@gmail.com.

20 juni Vrouwencirkel Zomer zonnewende in Kerkpolder

De zomer start en dat vieren we door de natuur in te trekken voor een meditatie en over het vuur te springen. Waar leidt jouw hart je deze zomer? Trek er een inzichtkaart bij en kies een mooie hartensteen uit om mee te nemen. De avond start om 19.45 uur en wordt rond 21.45 uur afgesloten met een drankje (prosecco met bloesemsiroop). Ik vraag een bijdrage van €17,50 (incl. steen),-. Opgeven graag via de mail: marionvreugdenhil@gmail.com 

6 juni SistersGathering in Yoena

Info volgt.

21 september Workshop De wijze vrouw in Yoena

Ben jij een vrouw en wil je contact leggen met je innerlijke wijze vrouw? Kom dan naar de middag-workshop De wijze vrouw in jezelf, die Els van Yoena en Marion van Totaal Balans Praktijk organiseren. 

Ons vrouwenleven is in drie fases onder te verdelen. We doorlopen ze letterlijk na elkaar in de tijd en ze zijn tegelijkertijd innerlijk in onszelf aanwezig: Het jonge meisje (wit=lente). de vruchtbare vrouw (rood=zomer) en de wijze oude vrouw (zwart=herfst/winter). De Godin is in die 3 fases in ons allemaal aanwezig. In welke fase is het het sterkst in jouw aanwezig, waar zie je haar gespiegeld in je leven, neemt zij voldoende de plaats in en wat kan Vrouw Holle, die in sprookjes de wijze vrouw symboliseert, ons over dit thema vertellen? Er is in een veilige ruimte plaats voor meditatie, achtergrondinformatie, yogaoefeningen, een Vrouwe Holle sprookje, dans, creatieve verwerking en het delen van ervaringen. Koffie, kruidenthee, versnaperingen en een goed gevulde veg soep (aan t einde van de workshop) worden geserveerd. Wijze vrouwen (in spe) voel je welkom!

Kosten: € 35,-. Aanmelden bij info@yoena.nl. 

Plaats: Yoena, Phoenisstraat 66, 2611 Delft                                                                                                          Datum: 21-9-19  Tijd: 12.45 inloop, start om 13.00 tot en met ca. 17.00 uur. 

Vrouwencirkels om zelf te boeken:

Een eigen vrouwencirkel kun je samen met vriendinnen of collega's boeken voor een middag of avond (ruim 2 uur).  We doen een meditatie en iets creatiefs dat past bij het seizoen en de groep. Je krijgt koffie, kruidenthee, iets lekkers erbij en na afloop een sapje of drankje. De kosten zijn 12,50 a 15,- pp afhankelijk van de groepsgrootte (4-16).            

De cirkels kunnen op diverse locaties plaatsvinden (op mijn Volkstuinencomplex in Delft, bij Yoena, bij een B&B in Midden Delfland of Delft of in de natuur). Vrouwen vinden het ontspannend, bijzonder om die vrouwenenergie te ervaren en kunnen/mogen daardoor helemaal zichzelf zijn. Neem  contact op met mij via het contactformulier of bel mij om te overleggen wat ik voor jou kan betekenen. 

Wie zijn wij van de sistergatherings Delft:

Marion Vreugdenhil is natuurgeneeskundige, HSP-er, geeft kruidenworkshops en vrouwencirkels, doet aan yoga en heeft enkele sjamaaninwijdingen ontvangen. Ze heeft een Totaal Balans Praktijk in Den Hoorn en een moestuin met tuinhuisje op Volkstuinencomplex Vijvertuinen in Kerkpolder (Delft). Samenwerken met vrouwen inspireert, verdiept en versterkt en daarom vindt zij het prettig om met Els in Yoena de SistersGatherings te organiseren.

Els Brouwer is eigenaar van Yoena, geeft o.a. chakra yogalessen, klankschaal meditaties, massages en healingen en co-creëert samen met andere inspirerende workshops, lezingen etc. Het thema vrouwelijkheid speelt al een geruime tijd bij haar en zij voelt zich nu ook super 'blessed' dat zij Marion vorig jaar ontmoette en waarmee de serie avonden van de SistersGatherings is ontstaan. Zie ook: www.yoena.nl