TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Praktijk voor natuurgeneeskunde en bewustzijn

Vrouwencirkels en kruidenworkshops Delft

Wil je je bewust worden van en je innerlijke, vrouwelijke energie vergroten? Of wil je meer verbinding met de aarde en op spiritueel gebied meeleven met de seizoenen? Bezoek dan een van mijn vrouwencirkels. Ik laat mij inspireren door o.m. de natuur, het jaarritme, de maan(stand), moederaarde en de verhoogde energie van de aarde. In elke cirkel is er een geleide meditatie, iets creatiefs, informatie over de maan of de jaarperiode, wordt er een orakelkaart getrokken en is er kruidenthee met iets lekkers. Ik organiseer deze cirkels op en rond Volkstuinencomplex Vijvertuinen in Delft. Voor data zie de agenda.

Regelmatig organiseer ik met Els Brouwer in Yoena (Delft) rond de nieuwe maan SisterGatherings: ook vrouwencirkels dus. 
In het voorjaar en de zomer organiseer ik regelmatig kruidenworkshops, waarin we in een kleine groep zalfjes, bloesemsiropen, deo's, tincturen en andere dingen op basis van geneeskrachtige planten maken. Dat vindt plaats in mijn tuinhuisje op Vijvertuinen.

3 februari Maria Lichtmis en Imbolic Cirkel op Vijvertuinen (Delft)

Imbolic wordt tussen 31 januari en 1 februari gevierd ter ere van de Keltische godin Brigit en Maria Lichtmis wordt door Rooms Katholieken en Vrije Scholen gevierd op 2 februari. Beide feesten gedenken dat de natuur of de aarde weer wakker wordt na de winter en dat de donkerste periode voorbij is. Het is nog geen lente, maar de voorbereidingen ervoor zijn in volle gang. Zo ook in onszelf en dat gaan we op maandagavond 3 februari vieren met een meditatie, iets creatiefs, kruidenthee en iets lekkers. Je bent van harte welkom om mee te doen met deze vrouwencirkel in het Gietertje op Volkstuinencomplex Vijvertuinen.

Tijd: 19.30 - 21.45 uur. Plaats: Kerkpolderweg 3 in Delft. Kosten: 15,- . Opgeven bij Marion bij voorkeur via de mail: marionvreugdenhil@gmail.com.

 9 maart  Vrouwendag en Supermaan Cirkel op Vijvertuinen (Delft)

Op maandagavond 9 maart als er een speciale volle maan is, namelijk een supermaan en een dag na de internationale vrouwendag, organiseer ik een vrouwencirkel op Volkstuinencomplex Vijvertuinen in Delft. In het fijne, achthoekige gebouw het Gietertje geef ik een meditatie, doen we iets creatiefs en krijg je kruidenthee met wat lekkers. Het thema past bij het jaarritme van de natuur en de maanstanden en moet nog invulling krijgen (info volgt). Je bent van harte welkom op deze vrouwencirkel.

Tijd: 19.30 - 21.45 uur. Plaats: Kerkpolderweg 3 in Delft. Kosten: 15,- . Opgeven bij Marion bij voorkeur via de mail: marionvreugdenhil@gmail.com.

30 april Walpurgisnacht of Heksen Cirkel op Vijvertuinen (Delft)

24 juni Midzomer zonnewende Cirkel in het Kerkpolderpark (Delft)

Vrouwencirkels om zelf te boeken:

Een eigen vrouwencirkel kun je samen met vriendinnen of collega's boeken voor een middag of avond (ruim 2 uur).  We doen een meditatie en iets creatiefs dat past bij het seizoen en de groep. Je krijgt koffie, kruidenthee, iets lekkers erbij en na afloop een sapje of drankje. De kosten zijn circa 15,- pp afhankelijk van de groepsgrootte (4-16).            

De cirkels kunnen op diverse locaties plaatsvinden (op mijn Volkstuinencomplex in Delft, bij Yoena, bij een B&B in Midden Delfland of Delft of in de natuur). Vrouwen vinden het ontspannend, bijzonder om die vrouwenenergie te ervaren en kunnen/mogen daardoor helemaal zichzelf zijn. Neem  contact op met mij via het contactformulier of bel mij om te overleggen wat ik voor jou kan betekenen. 

Wie zijn wij van de SisterGatherings Delft:

Marion Vreugdenhil is natuurgeneeskundige, HSP-er, geeft kruidenworkshops en vrouwencirkels, doet aan yoga en heeft enkele sjamaaninwijdingen ontvangen. Ze heeft een Totaal Balans Praktijk in Den Hoorn en een moestuin met tuinhuisje op Volkstuinencomplex Vijvertuinen in Kerkpolder (Delft). Samenwerken met vrouwen inspireert, verdiept en versterkt en daarom vindt zij het prettig om met Els in Yoena de SistersGatherings te organiseren.

Els Brouwer is eigenaar van Yoena, geeft o.a. chakra yogalessen, klankschaal meditaties, massages en healingen en co-creëert samen met andere inspirerende workshops, lezingen etc. Het thema vrouwelijkheid speelt al een geruime tijd bij haar en zij voelt zich nu ook super 'blessed' dat zij Marion vorig jaar ontmoette en waarmee de serie avonden van de SistersGatherings is ontstaan. Zie ook: www.yoena.nl