TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige en energetische begeleiding 

Refresh your body & mind pakket

De zon schijnt, het is lekker weer en de natuur is prachtig buiten. Eigenlijk heb je zin in de zomer of kom je net terug van vakantie maar… Pff. het loopt niet helemaal lekker. Je bent (nog) steeds zo moe, gestresst of somber, je slaapt slecht, eet stiekem ongezond, ‘moet’ eigenlijk detoxen of je gedachten malen in cirkels rond. Wat dacht je van een powercheck voor lichaam en geest? Herken je je hierin en wil je persoonlijke begeleiding van een betrokken natuurgeneeskundig therapeut, neem dan contact op met mij.

Ik heb voor vrouwen een Refresh your body & mind pakket samengesteld, zodat jij fit, stralend en met een nieuwe mindset verder gaat. Het kost 149,- (waarde minstens 165,- ). Wat krijg je daarvoor?

  • 2 Totaal Balans consulten (= balanscheck op fysiek, emotioneel, mentaal & spiritueel gebied);
  • 2 flesjes met persoonlijke bloesemremedies;
  • het digitale boekje Vitale Voeding bij aanmelding;
  • het digitale boekje Lentetips na het eerste consult (helaas deze wordt niet meer meegestuurd);
  • een gesproken meditatie;
  • ‘refresh your mind’ werkboek met mindsetoefeningen en meditaties; 
  • apart erbij te boeken: een Access Barsbehandeling tussen de consulten in.

 De eventuele kruiden of supplementen, die ik uittest, dien je zelf aan te schaffen. Twijfel je, wil je weten hoe ik werk of wie ik ben? Boek dan een gratis kennismakingsgesprek. 

Spreekt het Refresh your body & mind Pakket je aan en wil je ook deze leefstijlcoaching met net iets meer extra? Ik laat je ontdekken wie je werkelijk bent en wat je echt wilt. Je leefstijl en zingeving verandert dan echt en blijvend. Als je je aanmeldt, krijg je direct het digitale boekje over Vitale voeding gratis per mail toegestuurd. Dan kun je al aan de slag! Na het eerste consult krijg je ook het Refresh your mind werkboekje toegestuurd.  

In het voorjaar was er een actie en daar maakte ik een vlog over.

T: Na een half voorjaarspakket bij jou voel ik me een stuk fitter en ik eet gezonder! Dank je wel Marion.