TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige en energetische begeleiding 

Refresh your body & mind pakket --> leefstijl

Het nieuwe jaar is begonnen, de drukte van de feestdagen is voorbij, de natuur is kaal en grauw buiten en eigenlijk heb je ontzettende zin in de lente, maar de winter moet nog beginnen. Pfff. Loopt het niet helemaal lekker? En hoe is het met je goede voornemens? Zo zo... Je bent (nog) steeds zo moe, gestrest of somber, je slaapt slecht, eet stiekem nog steeds ongezond, ‘moet’ eigenlijk bewegen en/of je gedachten malen in cirkels rond. Breng dan verandering aan in je leefstijl. Hoe? Wat dacht je van een powercheck voor lichaam en geest? Spreekt dit jou aan en wil je persoonlijke begeleiding van een betrokken natuurgeneeskundige, neem dan contact op.

Het Refresh your body & mind pakket is zo samengesteld, zodat jij fit, stralend en met een nieuwe mindset verder gaat. Het kost 139,- (waarde minstens 165,- ). Wat krijg je daarvoor?

  • 2 Totaal Balans consulten (= balanscheck op fysiek, emotioneel, mentaal & spiritueel gebied);
  • 2 flesjes met persoonlijke bloesemremedies;
  • het digitale boekje Vitale Voeding bij aanmelding;
  • het digitale boekje Lentetips na het eerste consult (helaas deze wordt niet meer meegestuurd);
  • ‘refresh your mind’ werkboek met mindsetoefeningen en meditaties;

Kies je voor het Pluspakket a 179,- dan zit daar een Acccess Barsbehandeling t.w.v. 45,- erbij. 

 

De eventuele kruiden of supplementen, die ik uittest, dien je zelf aan te schaffen. Twijfel je, wil je weten hoe ik werk of wie ik ben? Boek dan een gratis kennismakingsgesprek. 

Spreekt het Refresh your body & mind Pakket je aan en wil je ook deze leefstijlcoaching met net iets meer extra? Ik laat je ontdekken wie je werkelijk bent en wat je echt wilt. Je leefstijl en zingeving verandert dan echt en blijvend. Als je je aanmeldt, krijg je direct het digitale boekje over Vitale voeding gratis per mail toegestuurd. Dan kun je al aan de slag! Na het eerste consult krijg je ook het Refresh your mind werkboekje toegestuurd.  

T: Na een half voorjaarspakket bij jou voel ik me een stuk fitter en ik eet gezonder! Dank je wel Marion.