TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige en energetische begeleiding 

Dieren

In mijn praktijk zie ik voornamelijk vrouwen en gevoelige kinderen. Maar steeds vaker weten eigenaren van huisdieren en paarden mij te vinden en dat vind ik leuk, want ik kan ook dieren helpen. Ze komen in mijn praktijk of ik kom naar jou toe en test dan het dier uit. Dieren met angsten, gedragsproblemen, voedingsvragen, bewegingsklachten, vuurwerkangst of inslapingsstress, zijn goed te behandelen of ondersteunen via de Totaal Balansmethode. Tijdens een consult a 55.- neem ik het gehele dier met zijn gedrag, karakter, problemen en fysieke klachten als uitgangspunt. Daarbij kijk ik ook altijd naar de groep (gezin of kudde) waartoe het dier behoort en zoek ik naar de oorzaak. Dat is een holistische visie. Mijn kwaliteit is dat ik verder kijk dan de vraag, klacht of het probleem. Ik kan ook een reading a 45,- van & met je dier doen. Ik test dan niet het hele dier, maar krijg wel veel informatie van hem of haar door. Bijzonder is dat dieren soms hun baasje spiegelen of iets te vertellen hebben en die vertaal slag mag ik maken als je daarvoor openstaat. Geef dieren op natuurlijke wijze weer balans!

Kleine dieren kunnen naar mijn praktijk komen en voor paarden kom ik naar je toe of test ik op afstand. Dieren reageren zeer goed en snel op de homeopathische middelen en de bloesemremedies die ik inzet. In januari 2017 heb ik een speciale dierentestset van de Groene Os aangeschaft. De kruiden en supplementen van deze firma zijn een mooie aanvulling voor behandeling van o.m. fysieke klachten en om te reinigen. Let op: Bij (ernstige) klachten of ziekte adviseer ik altijd om een dierenarts te raadplegen en die diagnose met mij te overleggen. Ik ondersteun ook dieren die onder behandeling zijn van een dierenarts, om tot snellere genezing te komen.

Geef je huisdier rust tijdens vuurwerk!  

Afgelopen december heb ik weer voor een groot aantal honden een vuurwerkremedie gemaakt, zodat ze veel minder last hadden van vuurwerkknallen. Voorkom problemen en bestel jouw remedie op tijd. Vanaf november '19 vind je hier informatie over.  

Dierenremedies ter ondersteuning van het inslapen

Soms zijn dieren oud en zo ziek, dat er besloten wordt om ze een spuitje te geven. Om dit proces voor dier en baas gemakkelijker te maken, kan ik voor het dier een bloesemremedie a 15,- samenstellen. Wil je zelf ook ondersteuning bij dit proces, dan kun je voor €25,- twee remedies aanschaffen. Ik heb de ervaring dat die dieren dan zonder stress inslapen. Dat is heel mooi en bijzonder! 

Ervaring vuurwerkremedie:

P. v/d G: Mijn Friese Stabij Bailey had altijd erge last van het vuurwerk. Ze werd apathisch en wou zelfs niet meer naar buiten. Ik heb een vuurwerkremedie vanaf begin december 2012 voor het eerst gebruikt. Bailey was nog wel bang, maar aanspreekbaar en durfde zelfs weer even naar buiten. De jaren erna heb ik Bailey steeds een nieuwe vuurwerkremedie gegeven en elk jaar werd haar gedrag minder angstig.  Dit jaar heb ik een middel klaarstaan voor als het nodig mocht zijn op oudejaarsavond, maar hoef ik niet al begin december te beginnen. Het is een echte verbetering en aanrader!