TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige begeleiding voor mens en dier

Afspraak maken & contact 

De praktijkruimte 

De Totaal Balans praktijk is gevestigd in een woonwijk van Den Hoorn, vlakbij Delft met voldoende gratis parkeerplaatsen. De praktijkruimte bevindt zich op de bovenste verdieping* en wordt als prettig en ontspannen ervaren. In dit hoekhuis woon ik met mijn man en hond Tessa. Mijn praktijk is aangemeld bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 67644503. Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging CAT (level 3).

De praktijk is open van dinsdag tot en met vrijdag. Van 16 juli tot en met 5 augustus is de praktijk gesloten (ik ben dan helaas ook minder goed bereikbaar).

Adres:          W. de Zwijgerlaan 33, 

                  2635 JJ Den Hoorn       

Formulieren voor je afspraak, vraag of aanmelding: