TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige en energetische begeleiding 

Access Bars® 

Je kunt bij mij een Access Bars® behandeling boeken, omdat ik sinds 30 juni 2018 officieel gecertificeerd ben als Access Counsiousness Bars® Practitioner. Bij zo'n behandeling krijg je mijn ervaring als natuurgeneeskundig en energetisch therapeut er bij. Ik ben er super enthousiast over: het lijkt op een hoofdmassage, maar is veel meer: Er worden 32 punten op het hoofd  met zachte, warme hand aangeraakt. Het geeft in circa 45 tot 60 minuten veel ontspanning en energie. Daarnaast kunnen oude overtuigingen, emoties en negatieve patronen snel doorbroken en losgelaten worden. Het stimuleert het positieve denken en het Zijn. Het sluit aan bij en volgt de Wetten van het Universum. Kinderen - en dan met name die met een 'label' - vinden het fijn en reageren er heel goed op. Bij kinderen duurt een behandeling iets korter, rond de 35 minuten. Een Access Barsbehandeling is een bijzondere ervaring en kan bij mij zowel apart geboekt worden, als onderdeel zijn van een natuurgeneeskundig consult. Laat je verassen en ontdek wat er voor jou mogelijk is!

In augustus (v.a.11 - 8)  kun je een TuinBars boeken met circa 10 % korting. De behandeling vindt plaats buiten op mijn moestuin (Vijvertuinen in Delft) en je krijgt er een kopje kruidenthee met koskosballetje bij. Na afloop kun je een heerlijk ontspannen wandeling maken over het complex of even rustig nagenieten op het bankje bij de vijver. Geef bij het boeken aan dat het om een TuinBars gaat en je betaalt maar 40,- of 50,- euro. Hoe mooi is dat!

Een behandeling vindt plaats in mijn praktijkruimte, maar kan op verzoek ook plaatsvinden op jouw locatie of met mooi weer in de natuur of op mijn volkstuin. Je ligt aangekleed - doe sokken aan - op een ligstoel. IK heb een sterke energie en een behandeling is bij mij normaal circa 45 minuten en kost het 45,-. Soms heeft een behandeling is iets meer tijd nodig en dan kost het 55,- (voor 60 min.). Daarnaast plan ik (gratis) minstens een kwartier extra in, zodat je rustig binnen komt en even na kan praten. Je kunt Acces Bars eenmalig ontvangen, maar hoe vaker je het ontvangt, hoe dieper en meer je los kunt laten. Het is echt heel prettig en ontspannend!

All in life comes to me with ease, joy and glory.

Ervaringen

R.D.: Mijn Access Barsbehandling was een bijzondere ervaring. De spanning die ik altijd vastzet in mijn schouders, was als sneeuw voor de zon verdwenen. Veel effectiever dan andere massages. Het voelde alsof ik beide voeten stevig op de grond was gezet.

O.R.: Door mijn migraine voel ik mij vaak uitgeput. Na de behandeling van Marion had ik een weeklang veel energie. Heel fijn!

P.V.: Door de Access Barsbehandling kreeg ik weer even een 'leeg' hoofd. Tijdens de clearingstatement (=loslaat affirmatie) voelde ik de spanning in mijn hart bundelen en helemaal verdwijnen. Ook had ik na afloop meer energie, dus dat was fijn.

T.B. Ik zie steeds nieuwe, mooie kleuren als jij de punten aanraakt; prachtig!