TB Praktijk Marion Vreugdenhil
Natuurgeneeskundige en energetische begeleiding 

Access Bars® (nieuw)

Je kunt bij mij een Access Bars® behandeling boeken, omdat ik sinds 30 juni 2018 officieel gecertificeerd ben als Access Counsiousness Bars® Practitioner. Bij zo'n behandeling krijg je mijn lange ervaring als natuurgenees-kundig en energetisch therapeut er bij. Ik ben er super enthousiast over: het lijkt op een hoofdmassage, maar is veel meer: Er worden 32 punten op het hoofd  met zachte, warme hand aangeraakt. Het geeft in circa 45 tot 90 minuten ontspanning en energie. Daarnaast kunnen oude overtuigingen, emoties en negatieve patronen snel doorbroken en losgelaten worden. Het stimuleert het positieve denken en het Zijn. Het sluit aan bij en volgt de Wetten van het Universum. Kinderen - en dan met name die met een 'label' - vinden het fijn en reageren er heel goed op. Bij kinderen duurt een behandeling iets korter, rond de 30 minuten. Een Access Barsbehandeling is een bijzondere ervaring en kan bij mij zowel apart geboekt worden, als onderdeel zijn van een natuurgeneeskundig consult. Laat je verassen en ontdek wat er voor jou mogelijk is!

Een behandeling vindt plaats in mijn praktijkruimte, maar kan op verzoek ook plaatsvinden op jouw locatie of met mooi weer in de natuur of op mijn volkstuin. Je ligt aangekleed op een ligstoel. Kinderen mogen eventueel een I-pad bekijken. Omdat mijn energie sterk is duurt een behandeling bij mij circa 45 minuten en kost het 44,-. Soms heeft een behandeling is iets meer tijd nodig en dan kost het 49,50 (voor 60 min.) of 55,- (voor 75 min.). Elders betaal je 1 euro per minuut. 

Herfstactie

De herfst is letterlijk en energetisch zowel een oogstperiode als een klaarmaken voor de winter. Om je hierbij te ondersteunen en om Access Bars® meer onder de aandacht te brengen heb ik een herfstactie bedacht. Je kunt gedurende de herfst 2 Access Barsbehandelingen (a 45 min.*) boeken voor maar 77,- ipv 88,-. Dat is dus met veel korting meer energie en ontspanning. De eerste behandeling boek je in de herfst (dus voor 21 december) en de tweede behandeling moet tenminste plaatsvinden voor 25 januari 2019. Tip: Een heerlijk cadeautje om jezelf of een ander mee te verwennen. Samen komen op deze actie? Ook dat mag.

All in life comes to me with ease, joy and glory.

* Mocht de behandeling 60 minuten duren, dan komt er 11,- bij.

Ervaringen

R.D.: Mijn Access Barsbehandling was een bijzondere ervaring. De spanning die ik altijd vastzet in mijn schouders, was als sneeuw voor de zon verdwenen. Veel effectiever dan andere massages. Het voelde alsof ik beide voeten stevig op de grond was gezet.

O.R.: Door mijn migraine voel ik mij vaak uitgeput. Na de behandeling van Marion had ik een weeklang veel energie. Heel fijn!

P.V.: Door de Access Barsbehandling kreeg ik weer even een 'leeg' hoofd. Tijdens de clearingstatement (=loslaat affirmatie) voelde ik de spanning in mijn hart bundelen en helemaal verdwijnen. Ook had ik na afloop meer energie, dus dat was fijn.

T.B. Ik zie steeds nieuwe, mooie kleuren als jij de punten aanraakt; prachtig!